reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Aqua1-23 GRATULACJE ZYCZE CI SPOKOJNYCH 9 MIESIECY I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA.TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO I DBAJ O SIEBIE I FASOLKE:-):-):-)
wyslij jeszcze pare fluidkow dla nas,jakbys mogla;-);-);-)

reklama
Monik mam nadzieję że będziemy sie cieszyć. Tak bardzo sobie tego życze i wam, oby nasze marzenia sie spełniły. Dobrze że jest nas więcej, to zawsze raźniej.:-)

Ale wiecie co ten suwaczek to ja źle zrobiłam bo dałam jako wklej obrazek i teraz nie mogę tego wkleić.

Kto zna skuteczną metodę na zafasolkowanie?? Przytulacie się codziennie, czy jak przyjdzie ochota...tak mi sie fajnie siedzi w domku - mam jeszcze poświąteczny urlopik, że chętnie bym jeszcze te 9 miesięcy przesiedziała heh

Kaka ja tez bym sie chciala dowiedziec jaki to jest ten najlepszy sposob na zafasolkowanie,lecz wydaje mi sie ,ze i tak wszystko jest w rekach Boga i to On decyduje kiedy mamy miec fasolke pod serduszkiem,wiec zdaje sie na Jego wole.
Mam nadzieje ,ze Pan Bog sie z nami tylko droczy ,i juz niedlugo mile nas zaskoczy
(ale mi sie zrymowalo).
Trzyma kciuki za nas wszystkie ,ja jeszcze mam 2 dni do @ ,ale wydaje mi sie ,ze obejdzie sie bez testu,bo mam wszystkie mozliwe objawy na jej wizyte:-(

lecz malutkie swiatelko nadziei mam zawsze:tak:

Kaka82 hmmmm coś mężulek się niestara miało być przy I-szym strzale;-) (żarcik). Kochaniutka nie ma recepty na szybka fasoleczkę, wiem ze łatwo mówić, ale najważniejsze jest wyluzowanie bo blokada psychiczna jest najgorsza.I to rada dla wszystkich mamuś starających się:tak:;-) KOCHAJTA SIĘ ILE WLEZIE IM PRZYJEMNIEJ TYM LEPIEJ a wariaty(czyt plemniczki) znajda drogę:-D

ps.Kaka Sama wiesz jak to u mnie było:zawstydzona/y:;-)

Witam w Nowym Roku
Udało nam się spełnić marzenie i fasolinka jest

śle wszystkim staraczką moc noworocznych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u nas starania pełną parą od czerwca + luteina i w wigilie taki prezencik dwie kreseczki - szok
powodzenia życze , wytrwałości i niekończoncej się nadzieji
moje gratulacje aqua:-):-):-) cieszę się razem z tobą mam pytanie jak długo byłaś na luteinie

Czarna 79...mężulek mówi , że za bardzo bramki broniłam i temu szczelić nie mógł:) następnym razem wpuszczę wszystkie gole hehehe

reklama
mam pytanie jak długo byłaś na luteinie
na luteinie byłam od czerwca 07

Dziękuje wszystkim za gratulacje i śle dla staraczek miliardy fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bo wiem jak ciężko się czeka

Do góry