reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Poziomka1 głowa do góry!!! Jak gdzieś tu na forum przeczytałam najważniejszy luz i "nie zaglądanie co miesiąc w majtki..." My też się staramy no już od dwóch miesięcy ... ale głowa do góry i luzik!!!:-)

Pozdrwaiam i trzymam kciuki!!! Wsaw suwaczka, żeby było wiadomo kiedy trzymam kciuki najbardziej hehe!!!

Ja sobie obiecałam, że w tym miesiącu test będę robić dopiero jak mi się @ spóźni - bo zbyt wczesne nadzieje wpędzą mnie w depresję!!!:laugh2:

Jaguś zmień lepiej datę testowanka - bo się możesz nie doczekać nawet w roku przestępnym dnia Ci braknie - a też chcę za Ciebie trzymać kciuki!!:laugh2:

Pozdrwiam!!!

Dosia82 heh ten pomysł z tą tygodniową abstynencją... nie obiło mi sie to o uszy nigdy, ale kto wie... może warto spróbować?? Ja jednak narazie nie musze bo dopiero zaczynamy starania, a pozatym ciężko by było... oj ciężko.... ;-) :-D :laugh2:

Jaguś33 Witaj :) ja również trzymam kciuki za nas wszystkie

Ale cel uświęca środki!!! Tak mi się przypomniało, że ciotka od mojego Rafała też mi kiedyś o tej abstynencji wspominała!!!
Ale ja przy trzeciej próbie mogę już zacząć z mężusiem eksperymentować hehe
Zresztą chyba sama nie wiem co gadam...:szok:

Nio tak, trzecia próba to już inna sprawa... Ja pewnie też bym zaczeła experymentować bo jestem niecierpliwiec i szczerze mówiąc troche za bardzo sie napalam bo już myślałam że jestem w ciąży, a tu ta wstrętna @ mnie dopadła!! Trzeba dzialać dalej tylko teraz intensywniej hahahah;-) :-D :-D

Ja już od dwóch miesięcy wpatruje się w każde "dziwne" objawy po owulacji - a potem ROZCZAROWANIE - więc w tym miesiącu najważniejszy jest luz - po prostu bezstresowo!!!
Pozdrawiam i też trzymam kciuki!!!:laugh2:

reklama
Do góry