reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
ewita nie wydaje mi się żeby sklep starania miał aż tak dobrą opinię jak piszesz... Wystarczy popatrzeć na komentarze jakie otrzymują, w których jak mantra wytykane są te same błędy, niedociągnięcia, itd. Ja korzystałam z usułg tego sklepu, tylko wtedy miał jeszcze inną nazwę i powiem, że zadowolona nie byłam, nic a nic. Przesyłka niekompletna, a pani właścicielka mnie okrzyczała na allegro jak dałam jej negatywny komentarz...

A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów. We wtorek po południu zamowiłam, a już w piątek rano miałam testy w domu. Przed zakupem dzwoniłam na numer kontaktowy i przez kilkanaście minut nie mogłam się dodzwonić. Nie minęła chwila, jak miła Pani zadzwoniła do mnie sama i przeprosiła, że niestety nie mogła wówczas odebrać telefonu, po czym grzecznie i sympatycznie rozwiała moje wątpliwości. Może po prostu miałaś pecha i trafiłaś na nieodpowiedni moment? Przejrzyj sobie wątek TESTY OWULACYJNE, tam dziewczyny też nieco piszą o tym sklepie i to chyba właśnie dzięki temu zdecydowałam się na ten sklep.
Pozdrawiam.

Cześć dziewczyny:) Mam pytanko... ostatnią @ miałem 30 stycznia i w tabeli testowania mam termin 22 luty czyli jutro, czy to nie za wcześnie? Może poczekać;)? Były przytulanka w płodne dni:) ostanie jeżeli dobrze pamiętam to w Walentynki wiec myślycie że test mógł by już coś wykryć gdyby było co:eek: Oczywiście przed walentynkami też przytulaski były ale już nie pamietam dokładnie którego:p i nie wiem czy jutro zrobić test czy dopiero jak @ nie przyjdzie? To mój drugi cykl starań, cykle zawsze mam 28 dniowe ale ostatnio miałam 32 dniowe ale to pewnie przez nerwy bo nie chciałam tamtej @:wściekła/y: no ale przyszła i teraz nie wiem czy w tym miesiacu moge się spodziewać @ po 28 dniach czy 32 . Jak myślicie? Oczywiście najbardziej bym @ wcale nie chciała no ale przynajmniej chcę wiedzieć kiedy dobrze było by zrobić test;) Trzymam za Was kciuki a Wy za mnie, ok?;-)

Doticzka ja na przyład mam cykle 26-31 dniowe a czasami nawet 24 lub 34 dniowe (ale rzadko) i tak testowanko przypada mi od 13 do 18 marca, a jako że jestem straszny niecierpliwiec, to pewnie pierwszy test zrobie już 13.03 a ewentualnie następny jak mi @ sie bedzie spóźniać :-)
To jest oczywiście moje podejście do tej sprawy, zrób jak uważasz.
Trzymam kciuki za II kreseczki ;-)

Ataata dzięki za odpowiedz:) Ja też jestem strasznie nie cierpliwa i pewnie nie wytrzymam do @ i zrobie wcześniej , najlepiej jutro tylko strasznie się boje że zobacze znowu I kreche :( No ale zobaczymy, może bedzie bardzo miała niespodzianka urodzinowa (24 luty kończe 23 latka) :) :*:*

A ja tam sobie chwalę ten sklepik i myślę, że na tyle transakcji, ile wykonali, to wcale nie mają dużo negatywów.
Dziękuję, ale mam negatywne doświadczenia i nie wiem po co mam się na siłę przekonywać do sklepu, który ma najwięcej negatywów, skoro konkurencja jest lepsza i tańsza.

Ja mam cykl spisany na straty, wystarczy spojrzeć na mój wykres...

Hej:) Miałam test dzisiaj zrobić, ale troszkę się boje i może poczekam jeszcze do soboty, o ile wytrzymam;)

reklama
Do góry