reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ola - suuuuuuuuuuuuuuper ciuszki, super ceny!
właśnie...w smyku niektóre rzeczy są bardzo przecenione...wczoraj widziałam...ale już nic nie kupuję bo ile można!
właśnie...w smyku niektóre rzeczy są bardzo przecenione...wczoraj widziałam...ale już nic nie kupuję bo ile można!
H
Harsharani
Gość
Ale te body i pajac czarne w kwiatki superowe :-)
Harsh, a jestes pewna, ze to nie dziewczynka ;-)
Prawie Chociaz kilka osob wierzy, ze to bedzie ona wlasnie...
(prawdopodobnie poniewaz zbrzydlam )
Pffffff, wez....Prawie Chociaz kilka osob wierzy, ze to bedzie ona wlasnie...
(prawdopodobnie poniewaz zbrzydlam )
To jest dopiero argument ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Harsh, a propos zbrzydniecia, dawno Twojej facjaty nie widziałam.
Marta1981
Rodzyneczka
Olka ja mam cichą nadzieję że Pawełek nam psikusa zrobi ;-)- najwyżej wymienimy się ciuszkami;-):-).
Widzę, że tu polowania na dziewczynki są... A u nas też ma być syncio, z USG, po kształcie brzuszka, no i podobno wyładniałam... Ale nadzieja zawsze jest Najgorzej ślinka cieknie na te różowe ciuszki w sklepach, sukieneczki itp.
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Widzę, że tu polowania na dziewczynki są... A u nas też ma być syncio, z USG, po kształcie brzuszka, no i podobno wyładniałam... Ale nadzieja zawsze jest Najgorzej ślinka cieknie na te różowe ciuszki w sklepach, sukieneczki itp.
a ja mam dość różu, 4 latka nic innego nie założy w brzuchu też dziewczyna więc 3 koniecznie syn! tak mi się serce do chłopców wyrywa, dopadam w przedszkolu jakiegoś to muszę wycałować!!! synusie takie kochaniutkie są, mamusine, dziewczynki też oczywiście ale facetów uwielbiam całować
malutkiej naszykowałam ogrodniczki z żółwiem, ciuchciami i tyle mojego co jeszcze różu nie zna
Podziel się: