reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Dzieki dziewczyny:) Mozna zwariować w tym natłoku informacji i reklam wmawiających co jest konieczne i co musisz miec;-) Ja tez mam mieszane uczucia co tego urzadzenia... jedyne co wydaje mi sie, ze moze byc pomocny w nocy, gdy wiadomo nie kontrolujemy do konca wszystkiego... ale sama nie wiem czy jest faktycznie niezbędnym wyposażeniem...
Dzieki równiez za porady ubraniowe - poki co nie mam kombinezonu wiec bede musiala sie za nim rozglądnac, na szczescie jeszcze mam czas;)
Poki co nie zapowiada sie, zeby zima szybko odpusciła, a lepiej być przygotowanym:-)

reklama
mnie zadne takie urzadzenia nie przekonują:no::no: i nie kupuje takowych wole miec dziecko sama na oku bo to tylko sprzet i zawieść zawsze moze..............

Buziaczek- eeeeeeeee to ty mnie jeszcze przegonisz bo mój w czwartek był w tej samej pozycji co wczesniej czyli3/5:-:)shocked2:

pinus bejbe przepraszam - przyjedz do mnie do chesham na ciacho i herbate z lisci malin to ci pociagne za soba do birth centre do basenu to ze strachu urodzimy razem:-);-)

zgodnie z obeitnica skarby ktore dostalismy dla Emilki od kuzynów z Francji dodatkowo wrzucilam wam komplecik I love dad i sukienkie rozowa z bolerkiem ciemny roz z h&m i fioletowa bluzeczka reserved za 9.99 sa jeszcze promocje na dziale dzieciecym to juz moje zakupy :tak: te body sa z wieża eiffla i buciki tez z wieza :-D

Załączniki

• P1030829.jpg
    P1030829.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 96
  • P1030823.jpg
    P1030823.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 86
  • P1030822.jpg
    P1030822.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 98
  • P1030825.jpg
    P1030825.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 97
  • P1030820.jpg
    P1030820.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 84
  • P1030821.jpg
    P1030821.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 103
  • P1030818.jpg
    P1030818.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 75
  • P1030819.jpg
    P1030819.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 74
  • P1030816.jpg
    P1030816.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
Sliczne rzeczy Ewe, ja w ogole uwielbiam te malutkie buciki dla dziewczynek:) Sa slodkie:) I w ogole musze pomyslec, zeby kupic taki zestaw I love Dad...niech sie Emek cieszy:)

Ewe- te czarne buciczki z groszkowa kokardka:szok::szok::szok: ja takie pamietam z dziecinstwa:szok::szok: ale mnie zauroczyly:-):-) a ciuszki bomba....nic tylko recepte na dziewczynke skombinowac:-):-)

Ewe, ubranka urocze, ja uwielbiam dzieci w takich dorosłych ubrankach a nie w śpiochach. Na pewno Twoja córcia będzie pięknie w nich wyglądać.

reklama
Ewe jakie slicznosci.ja tez sie zakochalam w sukieneczkach..chyba sama zacznę nosić częściej..skoro cięcia będzie..

Do góry