co tam majtki trzeba strzelac do odpowiedniej bramki hehehePinuś, zapomniałam swoich babskich majtek pod tyłek podłożyć jakżeśmy majstrowali:-(.
reklama
H
Harsharani
Gość
czy ktos posiada cos takiego albo wasi znajomi?
Zobacz załącznik 329278
??? Tak, a co?
Nie oplaca kupowac sie tego typu hustawek, lepiej zaplacic mniej za taka bardziej typowa (mialam obie)
No wlasnie, moja nie chce mi na razie powiedziec ;-)
Jako plusy, to chyba jest wygodna do wyjmowania dziecka, bo jest wyzsza niz lezaczki, kilka pozycji do lezenia, no i do 11kg bodajze.
ciekawe ile dziecko moze w czyms takim przebywac. W foteliku do 2h.
Bo tak sobie mysle, ze jak bede w kuchni bede to musze miec malego na oku, bo msle,ze w kolysce dlugo mu sie nie bedzie podobalo, do spania dobra bedzie jedynie.
a propos materacykow w moses basketach/wozkach wydaja mi sie wystarczajace :-)
edit:
Harsh, a jaka typowa? Pamietam, ze pisalas o tej mniejszej fisher price'a i bylas chyba zadowolona.
a Ty kupujesz jakis lezaczek?
Jako plusy, to chyba jest wygodna do wyjmowania dziecka, bo jest wyzsza niz lezaczki, kilka pozycji do lezenia, no i do 11kg bodajze.
Bo tak sobie mysle, ze jak bede w kuchni bede to musze miec malego na oku, bo msle,ze w kolysce dlugo mu sie nie bedzie podobalo, do spania dobra bedzie jedynie.
edit:
Harsh, a jaka typowa? Pamietam, ze pisalas o tej mniejszej fisher price'a i bylas chyba zadowolona.
aga_cina my dla Bartoszka mielismy taka mniejsza z FP i bylismy zadowoleni, moge polecic
O taka : (juz chyba kiedys wklejalam? )
Buy Fisher-Price Rainforest Open Top Take Along Baby Swing. at Argos.ie- Your Online Shop for .
O taka : (juz chyba kiedys wklejalam? )
Buy Fisher-Price Rainforest Open Top Take Along Baby Swing. at Argos.ie- Your Online Shop for .
reklama
H
Harsharani
Gość
No wlasnie, moja nie chce mi na razie powiedziec ;-)
edit:
Juz Ci pokazuje jakie mialam
Pierwsza jaka mialam, to byla uzywana fisher price i w ogole uzywalam jej cale 2 dni, po czym zrabal sie silniczek. W sumie to sie nie przyznaje nawet, ze ja kupilam, ale po tym zakupie stwierdzilam, ze jesli chodzi o tego typu rzeczy bede raczej stawiac na nowe.
Byla fajna, ale nie fantastyczna. Tak naprawde zajmowala bardzo duzo miejsca, chociaz duzym plusem byla mozliwosc polozenia malucha w niej...
Zobacz załącznik 329280
Z kolei druga mialam wlasnie fisher price rainforest.
Zobacz załącznik 329281
Olo ja lubil, zabawki beznadziejne- to znaczy...szybko mu sie znudzily, a ta palemke bardzo ciezko bylo sciagnac. Pod wzgledem wygody super i naprawde nie zajmowala wiele miejsca.
Podziel się: