No własnie ja mam problem z tym zwykłym ''karmnikiem'' bo wszystkie sa albo za duze w obwodzie albo za małe w misce,zazdroszcze tym co se kupia przedłuzke i juz bo w druga strone to sie nie da,mi pod biustem rozmiar sie nie zmienił ale miska juz jest G a co bedzie jak dojdze do karmienia?buuuuuuu
reklama
No własnie ja mam problem z tym zwykłym ''karmnikiem'' bo wszystkie sa albo za duze w obwodzie albo za małe w misce,zazdroszcze tym co se kupia przedłuzke i juz bo w druga strone to sie nie da,mi pod biustem rozmiar sie nie zmienił ale miska juz jest G a co bedzie jak dojdze do karmienia?buuuuuuu
jak ci się unormuje laktacja, to pewnie stanik zostanie w tym samym rozmiarze. U mnie cycuchy lekko się nawet zmniejszyły. Jednak po samym porodzie, pierwsze dni, szaleństwo mleczne, nawał, to rzeczywiście byłam zrozpaczona, bo były ogromne i wylewały się z ciążowych staników.
no właśnie staniki... wyciągnęłam dziś 2 - miałam zachomikowane po W. Alles 75D i 75C innej firmy oba dobre, no ale trzeba kupić nowe i myślę, że czarny wezmę choć 1, a drugi w innym kolorze Alles są fajne, bo nie mają szwów na brodawkach i pod bluzkami dobrze leżą, a na pierwsze dni najwyżej poluźnię ramiączka to i więcej cycka się zmieści ;p bo one rozciagliwe.
Dziewczyny macie może takie wałeczki dla dziecka? Przyda się, czy zbędny wydatek?
Bezpieczne wałeczki dla niemowląt + czapeczka (1445420345) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bezpieczne wałeczki dla niemowląt + czapeczka (1445420345) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dziewczyny macie może takie wałeczki dla dziecka? Przyda się, czy zbędny wydatek?
ja tego nie mialam i nie mam Jak Wiki mi sie obracała to podkładałam jaska albo kocyki zwiniety w rulon...........
Ja też tego nie miałam, myślę, że te wałeczki nie są niezbędne
futrzakowa
yea! to ja!
ale czy jakiekolwiek wałeczki są potrzebne?
reklama
No właśnie nie wiem, :-) koleżanka mówiła, że jej dziecku w nocy się ulewało i lekarz kazał małego kłaść na boku, a on i tak się przewracał na plecki i bała się, że może się zakrztusić i wtedy takie wałeczki były jej potrzebne, ale sama nie wiem, czy u nas bedą tak samo pomocne
Podziel się: