reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Kurcze. Znalazlam cos, co mi sie podoba, ale nie wiem czy kupie...Kosztuje 49 funtow za wszystko co widac na zdjeciu (poza lozeczkiem oczywiscie), ale nie wiem czy nie poczekam na moment, gdy dziecko sie urodzi i wybiore cos bardziej pod plec...

Zobacz załącznik 317560

edycja:
w sumie im dluzej patrze, tym mniej mi sie podoba...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Harsh - hehe mnie się podoba, fajne, chyba raczej dla chlopca, choć może i dla dziewczynki też ok. Ja też ciągle się nad czymś zastanawiam... tj. chustę zamówiłam fioletową w nocy, rano z przerażeniem stwierdziłam, że nie podoba mi się ;) i zamówiłam brązową, a pod koniec dnia dołożyli brązową ze wzorem więc zadzwoniłam po raz 3, że chcę tą ze wzorem ;P Ciekawe którą mi przyślą, dziś wysłali, bo przyszedł mail.

E tam babeczki, ja wychodzę z założenia, że jak mi się coś podoba, to kupuję póki jest, bo jak się zaczynam za długo zastanawiać, to później nigdy już nie ma mojego wzoru, rozmiaru itp. I to o dziwo mój eM mnie tego nauczył. No chyba, że cena powala, to już trzeba przemyśleć

Mnie się ta pościel Harsh podoba.

Sama zachorowałam na dwie z Glucka, ale cena trójelementowego zestawu powala (199zł) :wściekła/y::-:)wściekła/y::-( przecież kogo na to stać
no ale popatrzcie same:
posciel do lozeczka P-3.jpgmarine-700-gr-p-3.jpg

jedyne pocieszenie, że mają to na stałe w asortymencie, więc może na chrzciny wysępię :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dziś odwiedziłam tesco i 5-10-15, kupiłam parę kompletów, w tesco nic ciekawego nie było
kupiłam jeszcze kocyk do wózka z Bobasa, kremowy, piękny jest, taki chciałam......
ogólnie mam już wszystko!!!!!

NO NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-):-D:-):-):-D:-):-D:-):-D

Skończyłam pisa posta o pościeli wyłączyłam kompa żeby zrobić obiad, przyjeżdża mężuś kochany i wiecie co wyciąga zza pleców........... Pościel marynarską, a misie są w drodze do sklepu bo nie mieli na stanie akurat i jeszcze z 10% rabatem skubaniec wycyganił :szok:

A myślałam, że po 9 latach bycia razem już mnie niczym mój słodziak nie zaskoczy. Normalnie beczeć mi się chce z radości :-D:tak:
Mam wymarzoną pościel dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HURRRRRRRRAAAA

No to się wyżyłam emocjonalnie hi hi hi:-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

mamii - Fajne poscielki. Cena zabojcza, ale jakość super -Wiktor spał prawie 3,5 roku w łóżeczku, więc zakup zamortyzuje się ;)
Super maż mężusia :D kurde naprawdę są tacy na świecie?
Mój bezemnie to nic nie potrafi kupić i wszędzie mnie ciągnie, albo sama mam wybierać ;/ leniuszek

reklama
Do góry