reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
to ja tak moze zmienie temat a mianowicie chodzi mi o butelki antykolkowe ja karmilam córcie tylko 6 tygodni 9 nie bede pisac dlaczego bo to długa hstoria) pozniej butelka miałam z aventa własnie i mala jak piła to gromadziło sie w nich powietrze smoczek sie zasysal cały i musiałam jej z buzi wyjmowac by powrócił do normalnosci i dalej piła ,ale powietrze zbierało sie cały czas,no i dzięki temu miała kolki jak jasna ch................ kolezank polecila mi butelki dr.browns i powiem wam ze rewelacja tanie nie sa ale kolki ustału bo mała nie wciagała juz tego powietrza gdyż butelki maja taka rurkę w srodku

moze którejś z was sie to przyda:tak::tak:

Buy your Dr Browns Natural Flow 240ml Twin Pack Bottles reviews from Kiddicare Bottle Feeding and Accessories | Online baby shop | Nursery Equipment-_-

naprawde polecam bo są warte ceny

Pinka - bo smoczek avent trzeba zmoczyc przed zalożeniem do butli, wtedy odpowietrza sie ładnie ;)
A antykolkowych nie mozna stosowac non stop, tylko w razie 'w' ja nie kupuję. Czekam na zestaw tommy tippee ;)

Pinka ale nastraszyłaś mnie tym aventem, ja właśnie takie butelki kupiłam:eek:
mam nadzieję, że to co pisze Pastela się sprawdzi, bo koleżanki też używały aventu i były zadowolone, więc miejmy nadzieję, że to kwestia odpowiedniego triku :confused:;-)

mamii jak kupilam TT i tam byla instrukcja obslugi, moze na Twoich tez bedzie;-):tak::-D Swoja droge teraz i te Aventu I TT sa antykolkowe, moze wczesniej tak nie bylo...

No mam nadzieję, bo tanie nie są te butelki, co prawda kupiłam je tylko tak na wszelki wypadek, bo jak najdłużej chciałabym piersią karmić. Tylko jak to w życiu, różnie bywa ........;-)

reklama
ja kupilam butelki avent. Przy Bartoszku tez ich uzywalismy, kolek nie mial w ogole.
Mysle,ze kolki nie zaleza od tego jakie mamy butelki. Wiadomo, niektore moga czasem pomoc w zmniejszeniu kolek, ale jesli dziecko ma miec kolki to i tak je bedzie mialo...
Takie jest moje zdanie

Do góry