reklama
K
koncia
Gość
papcia, no mi też ta L ciasna w biuście i na styk, a jak mi cyce urosną, to nie wiem co będzie
mamii
Fanka BB :)
No i dzięki waszym informacjom kupiłam wczoraj proszek, a przy okazji pampersy w tesco :-)
można by w sumie zacząć prac wszystko tylko, że energia i chęci się skończyły ..... :-(
Eh no zawsze coś, a przy okazji w castoramie mają akcję "przechowywanie" i pudełka i koszyki różne, różniste w śmiesznych cenach, od takich zwykłych, do kolorowych, w autka, z księżniczkami itp. kupiliśmy wczoraj z myślą o zabawkach, kosmetykach dla maluszka - sorki bo to może nie ten wątek ale tak mi się przypomniało .
można by w sumie zacząć prac wszystko tylko, że energia i chęci się skończyły ..... :-(
Eh no zawsze coś, a przy okazji w castoramie mają akcję "przechowywanie" i pudełka i koszyki różne, różniste w śmiesznych cenach, od takich zwykłych, do kolorowych, w autka, z księżniczkami itp. kupiliśmy wczoraj z myślą o zabawkach, kosmetykach dla maluszka - sorki bo to może nie ten wątek ale tak mi się przypomniało .
madzikm
Mamy lutowe'07
No i dzięki waszym informacjom kupiłam wczoraj proszek, a przy okazji pampersy w tesco :-)
a wiklinowe są jakieś? czy tylko z plastyku?
mamii
wiklinowych nie widziałam na promocji niestety, mają na pewno na sklepie, ale nie dotarliśmy do żadnej innej alejki, niż ta z pudełkami bo brzuszek zaczął się buntować, więc czy przecenione były nie wiem.
Ja porwałam 2 czerwone i 2 przezroczyste kuferki z przegródkami (z myślą o kosmetykach itp), a mężuś 11 czarnych do garażu - który dopiero się buduje , bo się na pewno przydadzą, a za 7 i 9 zł to nie kupi.... a niech się chłopina cieszy
HEJ zobaczcie co znalazłam!!!
http://www.albumfasolki.pl/galeria/2/
i to w dodatku w moim mieście, skoro można odebrać osobiście, to pewnie można obejrzeć na żywo zanim się kupi. Już wiem co chcę na walentynki od męża hi hi hi znowu coś czym humor sobie poprawię.
Ja porwałam 2 czerwone i 2 przezroczyste kuferki z przegródkami (z myślą o kosmetykach itp), a mężuś 11 czarnych do garażu - który dopiero się buduje , bo się na pewno przydadzą, a za 7 i 9 zł to nie kupi.... a niech się chłopina cieszy
HEJ zobaczcie co znalazłam!!!
http://www.albumfasolki.pl/galeria/2/
i to w dodatku w moim mieście, skoro można odebrać osobiście, to pewnie można obejrzeć na żywo zanim się kupi. Już wiem co chcę na walentynki od męża hi hi hi znowu coś czym humor sobie poprawię.
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
a tymi chłopami to jak z dziećmi... kupisz 10 pudełek i się cieszą
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja ostatnio zaczęłam dokupować ciuszki 56 bo byłam u znajomej, która ma miesięczną córcię, urodziła się 55 cm i 3250 g, teraz waży już ponad 4 kg a nadal wszystkie ubranka 62 są na nią za duże..
a wiklinowe są jakieś? czy tylko z plastyku?
Madzik wiklinowe sa na pewno w Jysk ,tez maja teraz przeceny.
reklama
mamii
Ha futrzaczku żebyś wiedziała, już nawet zaplanował gdzie będą stały
Podziel się: