reklama
futrzakowa
yea! to ja!
WRESZCIE SIĘ ZMOBILIZOWAŁAM
zamówiłam na allegro...pościele, prześcieradełka, rożki, pieluszki flanelowe itd dominujące wzory jakie wybrałam to:
Zobacz załącznik 317090
Zobacz załącznik 317092
zamówiłam na allegro...pościele, prześcieradełka, rożki, pieluszki flanelowe itd dominujące wzory jakie wybrałam to:
Zobacz załącznik 317090
Zobacz załącznik 317092
ola - brąz jest czekoladka ta na 100% potwierdzone. Dzwoniłam raz jeszcze i zamówiłam tą brązową, w piątek będzie
Dziękuję kochane za porady, już doszłam czego chcialam
nie ma to jak ciąża i ociążałość umysłowa ;p
edit:
futrzak - dzielna dziewczyna z Ciebie ja w natłoku tylu wzorów pościeli oczopląsu dostaję i nawet nie podchodzę do tematu... wczoraj wylukalam fajną pościel w miescie i zdecyduję się bo na allegro już nie dam rady wybierać hehe
ja mam w planach jeszcze przewijak i pościel, i moze nowe lozeczko z szufladą upoluję, ale to pooootem nic mi sie nie chce
Dziękuję kochane za porady, już doszłam czego chcialam
nie ma to jak ciąża i ociążałość umysłowa ;p
edit:
futrzak - dzielna dziewczyna z Ciebie ja w natłoku tylu wzorów pościeli oczopląsu dostaję i nawet nie podchodzę do tematu... wczoraj wylukalam fajną pościel w miescie i zdecyduję się bo na allegro już nie dam rady wybierać hehe
ja mam w planach jeszcze przewijak i pościel, i moze nowe lozeczko z szufladą upoluję, ale to pooootem nic mi sie nie chce
Ostatnia edycja:
Pastela a wiesz moze do kiedy jest ta promocja?jak dojdzie Twoja chusta to wrzuc fotke bo zawsze ten kolor bedzie inaczej sie prezentował
Futrzak gratuluje wyboru,wszystko sliczne.
Ja mam plan w sobote wszystko pozamawiac u naszego pana r-77 i u rodzyneczek dzis mojej kumpeli znajoma z pracy urodziła o miesiac wczesniej wiec trzeba wziasc sie za zakupy
Futrzak gratuluje wyboru,wszystko sliczne.
Ja mam plan w sobote wszystko pozamawiac u naszego pana r-77 i u rodzyneczek dzis mojej kumpeli znajoma z pracy urodziła o miesiac wczesniej wiec trzeba wziasc sie za zakupy
Ola - promocja jest, aż zejdzie wszystko, tylko już niewiele zostało chust w standardowym rozmiarze, zostały własnie same ciemne lub 'oczojebne' kolorki... a te chusty są chodliwe więc w razie w mozna sprzedać bez straty
i nie strasz koleżanka, bo ja nie gotowa!
i nie strasz koleżanka, bo ja nie gotowa!
mamii
Fanka BB :)
Futrzaczek ja mam na razie:
Na 56: 2 komplet śpiochy+kaftanik, 4 pajacyki, 1 body dł. rękaw, 3 body kr. rękaw, 1 półśpiochy :-)
Na 62: 2 śpioch, 2 półśpiochy, 2 kaftaniki, 3 body kr. rękaw, 1 body dł.rękaw, 5 pajacyków, 1 kombinezon
+ małe 5 par skarpet, 2 pary niedrapek i 3 czapeczki cienkie i 1 grubą,
Na 68: 2 body dł.r., 6 body kr.r., 1 śpiochy, 1 półśpiochy, 1 spodenki, 2 kaftaniki, 1 pajac
Na 74: 4 body kr.r., 1 body dł.r., 2 kaftaniki, 4 spodenki, 2 bluzy, 1 pajac
Na 80: 2 kaftaniki/koszulki, 2 spodnie, 2 bluzy, 1 sweterek
no i do tych większych kompletów 2 pary skarpetek :-)
Więc na razie się zastanawiam ile czego jeszcze i dochodzę do wniosku, że mało mam .... wszystkiego??? nie pewnie to moje chęci zakupowe się odzywają
Na 56: 2 komplet śpiochy+kaftanik, 4 pajacyki, 1 body dł. rękaw, 3 body kr. rękaw, 1 półśpiochy :-)
Na 62: 2 śpioch, 2 półśpiochy, 2 kaftaniki, 3 body kr. rękaw, 1 body dł.rękaw, 5 pajacyków, 1 kombinezon
+ małe 5 par skarpet, 2 pary niedrapek i 3 czapeczki cienkie i 1 grubą,
Na 68: 2 body dł.r., 6 body kr.r., 1 śpiochy, 1 półśpiochy, 1 spodenki, 2 kaftaniki, 1 pajac
Na 74: 4 body kr.r., 1 body dł.r., 2 kaftaniki, 4 spodenki, 2 bluzy, 1 pajac
Na 80: 2 kaftaniki/koszulki, 2 spodnie, 2 bluzy, 1 sweterek
no i do tych większych kompletów 2 pary skarpetek :-)
Więc na razie się zastanawiam ile czego jeszcze i dochodzę do wniosku, że mało mam .... wszystkiego??? nie pewnie to moje chęci zakupowe się odzywają
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ja mam z rozmiaru 68 ciut więcej... a z resztą to podobnie do ciebie:-) na 74 nie mam żadnych bodziaków/pajaców tylko same spodenki i bluzy(z promocji...) ... ale jak wczoraj zobaczyłam ile mi zostało z pensji grudniowej ...to odechciało mi się zakupów:-) haha...
Podziel się: