reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

kurcze widze zefajne te poduchy musze troszke poczytac,co prawda z wiktorią takowej nie miałam i karmienie na łóżku nie było wygodne z normalnymi poduchami teraz widzę ze mój mąz mial racje by takowa podusie zakupic bo zastosowan ma jak wiedać duzo;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no ja też przy W. nie miałam i zadzieralam kolano podczas karmienia co by łokieć podeprzeć... a ten model Max jest super, bo i dla mnie teraz sluży i długość jest wystarczająca, aby podlozyc sobie pod krzyż i jeszcze jest na czym łokcie oprzeć ;) a styropian fajnie grzeje moje obolałe plecki.
Najlepiej isc do sklepu i pomacać ;)

dzien dobry :)

wlasnie doczytuje :)

przegladalam strone pana r..77 od kilku dni i jednak zrobie zamowienie :) czekam tylko na kaske, jak mi dojdzie na polskie konto. W zeszlym tyg pytalam, ale nie wysyla za granice, ale ok, bo dokupie jeszcze inne rzeczy i mama mi wysle jedna paczke :)
Widze, ze tu wiecej dziewczyn robilo u Niego zakupy :)

czytam o tych specjalnych poduszkach i ja tez mialam ochote ja kupic ale zrezygnowalam, bo myslalam, ze zwykle poduszki beda ok.. Ale z tego co piszecie, to jednak lepsza jest taka specjalna... wiec chyba sie rozgladne za taka na miejscu :)

MILUTEK -ja mam z praca ten sam problem.. Praca pon-nie i na zmiany... 8-17 lub 13-22 ... i tez nie wiem co zrobic.. Szef chce, zebym wrocila po 3 miesiacach bo tyle tu trwa macierzynskie.. zobaczymy co dalej bedzie.. na razie czekam na bobasa a decyzje podejme pozniej :)

ja karuzeli na razie nie mam i nie wiem, czy bede kupowac... moze sie na cos malego skusze i z normalnymi melodyjkami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy- to fakt sporo dziewczyn robilo zakupy u tego sprzedawcy:) Macierzyński tylko 3 miesiące- oszaleli tam u Was?? Takie maluszki zostawiać i wracać do pracy? Ono dopiero co sie w domku zaaklimatyzowaly...oj przykre:(

MILUTEK- niestety, takie prawo jest tutaj... 14 tygodni i koniec...
Rozmawialam za to z dyrektorem moim kiedys i powiedzial ze w Szwecji jest rok a znowu na Wegrzech- 2 lata :) kiedys mieli 3, ale zdecydowali, ze to za dlugo... :)

MILUTEK- niestety, takie prawo jest tutaj... 14 tygodni i koniec...
Rozmawialam za to z dyrektorem moim kiedys i powiedzial ze w Szwecji jest rok a znowu na Wegrzech- 2 lata :) kiedys mieli 3, ale zdecydowali, ze to za dlugo... :)
To ciekawe jak maja na bliźniaków:):) hi hi no ale niestety jestesmy w Polsce:(

RATUNKU POMÓŻCIE!!!

Jak pisalam kupilam chustę w nocy - fioletową ;/ jakoś mi się gust przez noc zmienil, rozmawiałam już w tej firmie, żeby wstrzymali moje zamowienie aż wybiorę kolor ponownie :)

zastanawiam się nad brazem lub lawendą jasną, bo takie kolory są w moim rozmiarze:
Rapalu brąz , Chusty dla niemowląt i dzieci » Chusty wiązane Rapalu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl
Rapalu Lawenda Jasna , Chusty dla niemowląt i dzieci » Chusty wiązane Rapalu - Chusty do noszenia dzieci – Mamuka.pl

ktorą wybrać?
będę nosić na 100% od wiosny, najwięcej latem...

eee jest jeszcze majtkowy róż http://www.mamuka.pl/rapalu-roz-roz-m.html

reklama
Do góry