reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Buziaczku- po pierwsze taka mam umowę, po drugie do Bielska mam 25km i jak pracowałam to praca była moim całym życiem- na pierwsza zmianę wyjeżdżałam 6.15 a byłam w domu po 16...na druga zmianę wyjeżdżałam o 12 i wracałam ok.22 wiec to nie bardzo praca dla młodej mamy bliźniaków, do tego jest to praca również w weekendy a już tym bardziej jak sie jest jednym z menagerow....ale nie będę ukrywać ze jako kobieta niezależna chciałabym tam wrócić:)

Tulipku- na jeansy bym sie skusiła....umówiłam się na jutro z jedna dziewczyna ze wyśle mi parę fotek mms i coś mi odłoży albo kupi i prześle:)

reklama
Milus ja ostatnio w c&a widziałam piekne sukienusie(czerwone) z (białym) kaftanikiem z welurku z hello kitty w rozm 56 na przecenie chyba ok 40zł,od razu pomyslałam o tobie;)moj M chciał kupic ale były tylko te dwie malutkie:(

milu o kurcze to stracisz prace czy chcialabys w domku zostac z maluszkami?? jak zamierzacie to rozwiazac?? tak z ciekawosci pytam, moze odp na watku dla marcowek ogolnym bo mi sie dostanie ze temat zmieniam:tak::no:prosze nie bic:)

jakie karuzele do łóżeczka macie?

Nie macie i liczycie, że Jasio dostanie w prezencie :D

Magdzior ja podobnie jak większość mam ręczny laktator TT i liczę, że przyda się przy ewentualnym wyjściu ;)

Pinka ale katujesz tą pościelą, przecudna :D

Apropos pościeli, to przyszła dziś moja zamówiona od baby_raj i się wk***am, bo nie było rogala do karmienia, a prześcieradełko zamiast do kompletu w pszczółki w jakieś psy było. Na szczęście Pani z tej firmy okazała się nad wyraz uprzejma i obiecała w ciągu 2 dni wysłać rogal i prześcieradełko na swój koszt, a tamto mam sobie zostawić w ramach rekompensaty za pomyłkę :) No i to jest uczciwa firma!
Druga wpadka z allegro to nasz pan rr_77, który zamiast chusteczek do higieny intymnej przysłał mi płyn (5zł różnicy), ale już nic nie pisałam, przy kilkunatu zakupionych przedmiotach mogło mu się pomylić tym bardziej, że jego strata ;p

No i czekam już tylko na koszule!! No i kupiłam też sól fizjologiczną do przemywania oczek, tamtum rosa dla mnie. Muszę jeszcze dokupić zestaw do domowej lewatywy, chyba se zafunduję przed wyjazdem do szpitala dla świętego spokoju ;)

Kupilam dziś sobie poduszkę dla kobiet w ciąży i do karmienia ;) Ale wygoda, szał, w koncu mogę zalegać na sofie przed tv i w łóżku z laptopem :D POLECAM kto jeszcze nie ma.
A i własnie zamówiłam chustę Bebelulu Repalu M fioletową ;) moje kolorki wyprzedane, różu mam dość, lawenda mnie nie urzekla, bo taki mam szlafrok do szpitala. No zobaczę co przyjdzie ;)

Kupilam dziś sobie poduszkę dla kobiet w ciąży i do karmienia ;) Ale wygoda, szał, w koncu mogę zalegać na sofie przed tv i w łóżku z laptopem :D POLECAM kto jeszcze nie ma.
A i własnie zamówiłam chustę Bebelulu Repalu M fioletową ;) moje kolorki wyprzedane, różu mam dość, lawenda mnie nie urzekla, bo taki mam szlafrok do szpitala. No zobaczę co przyjdzie ;)

pastela pokaz jak taka poduszka wygląda???????

reklama
Do góry