reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Tulip- świetne zakupki i widzę ze masz sukienkę z Kitty- tez taka chciałam dla moich dziewczynek ale były w dwóch rożnych kolorach i tylko w rozm.86 i 68 czyli razem bym ich nie mogła w nie ubrać:(

Tulip- świetne zakupki i widzę ze masz sukienkę z Kitty- tez taka chciałam dla moich dziewczynek ale były w dwóch rożnych kolorach i tylko w rozm.86 i 68 czyli razem bym ich nie mogła w nie ubrać:(

milu a ze sie tak glupio zapytam... a nie boisz sie ze je pomylisz na poczatku albo i potem tez??:) w koncu nie wiadomo czy nie beda laski takie same??:)ale fajnie -ciesze sie z twoich blizniakow :)

może będą miały znaki szczególne :) a jak nie to można im zawiązać wstążeczkę na rączce :D a to są jednojajowe?
A ta, która urodzi się pierwsza, to będzie Amelia?
Chciałabym mieć taki słodki dylemat. już się nie mogę doczekać tych twoich niuni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kurcze w wawie w zlotych tarasach byly takie zlote ale chyba dopiero na 6-9 miesiecy -kilka w tym samym rozmiarze :)moglam ci kupic i wyslac...choc nie wiem czy ten rozmiar ( a w hm jest zanizony) nie bylby na jesien juz..

W szpitalu będą mieć opaski z moim nazwiskiem- tam będę prosić położne o dopisanie pierwszej litery imienia:)

Buziaczku-
nie wiem jak to będzie wygladac......to moje pierwsze bliźniaki:) hi hi:-D:-D

Koncia- ta co sie pierwsza urodzi będzie Oliwka bo ona jest z góry i to ona miala być raz omyłkowo wyczytana z usg jako Oliwier:) :-)

Tulip- ja pracowałam w HM- znaczy się jestem ich pracownikiem do porodu:-:)-(
Właśnie napisałam do moich dziewczyn czy w Bielsku mogę jeszcze takie kiece dostać żeby były 2 szt.w tym samym rozmiarze:):-) i co maja jeszcze w sztukach razy 2:)

ale bedziecie miec zabawe w domku z takimi dwoma pannami kurcze lepiej im innego kolorku ubranka funduj zeby ich nie pomylic w razie W:):-D a czemu tylko do porodu tylko pracownikiem?? nie chcesz tam wracac??

reklama
ahhh no to niech kolezanki szukaja! bedziesz miala ciuszki pierwsza klasa- na specjalne zamowienie.
Fajne jeansy tez mieli- w przecenie po 10 zeta ( rowniez z hello kitty) ale mam juz ich taaak duzo- ze darowalam sobie

Do góry