reklama
H
Harsharani
Gość
tylko nie bijcie
SS Piekna POSCIEL do lozeczka ROZNE WZORY 9 el. (1397753517) - Aukcje internetowe Allegro
zobaczcie jakie cudne chociaz cena tez rewelka
W UK mozna taka tez kupic, widzialam na ebay. Chyba kosztuje cos kolo 40 funtow.
W UK mozna taka tez kupic, widzialam na ebay. Chyba kosztuje cos kolo 40 funtow.
kurcze a ja nie mogłam takiej znalesc musze chyba jeszcze poszukac....
buziaczek1
Fanka BB :)
Tulip- świetne zakupki i widzę ze masz sukienkę z Kitty- tez taka chciałam dla moich dziewczynek ale były w dwóch rożnych kolorach i tylko w rozm.86 i 68 czyli razem bym ich nie mogła w nie ubrać
milu a ze sie tak glupio zapytam... a nie boisz sie ze je pomylisz na poczatku albo i potem tez?? w koncu nie wiadomo czy nie beda laski takie same??ale fajnie -ciesze sie z twoich blizniakow
K
koncia
Gość
może będą miały znaki szczególne a jak nie to można im zawiązać wstążeczkę na rączce a to są jednojajowe?
A ta, która urodzi się pierwsza, to będzie Amelia?
Chciałabym mieć taki słodki dylemat. już się nie mogę doczekać tych twoich niuni.
A ta, która urodzi się pierwsza, to będzie Amelia?
Chciałabym mieć taki słodki dylemat. już się nie mogę doczekać tych twoich niuni.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tulip- świetne zakupki i widzę ze masz sukienkę z Kitty- tez taka chciałam dla moich dziewczynek ale były w dwóch rożnych kolorach i tylko w rozm.86 i 68 czyli razem bym ich nie mogła w nie ubrać
kurcze w wawie w zlotych tarasach byly takie zlote ale chyba dopiero na 6-9 miesiecy -kilka w tym samym rozmiarze moglam ci kupic i wyslac...choc nie wiem czy ten rozmiar ( a w hm jest zanizony) nie bylby na jesien juz..
W szpitalu będą mieć opaski z moim nazwiskiem- tam będę prosić położne o dopisanie pierwszej litery imienia
Buziaczku- nie wiem jak to będzie wygladac......to moje pierwsze bliźniaki hi hi
Koncia- ta co sie pierwsza urodzi będzie Oliwka bo ona jest z góry i to ona miala być raz omyłkowo wyczytana z usg jako Oliwier :-)
Tulip- ja pracowałam w HM- znaczy się jestem ich pracownikiem do porodu:--(
Właśnie napisałam do moich dziewczyn czy w Bielsku mogę jeszcze takie kiece dostać żeby były 2 szt.w tym samym rozmiarze:-) i co maja jeszcze w sztukach razy 2
Buziaczku- nie wiem jak to będzie wygladac......to moje pierwsze bliźniaki hi hi
Koncia- ta co sie pierwsza urodzi będzie Oliwka bo ona jest z góry i to ona miala być raz omyłkowo wyczytana z usg jako Oliwier :-)
Tulip- ja pracowałam w HM- znaczy się jestem ich pracownikiem do porodu:--(
Właśnie napisałam do moich dziewczyn czy w Bielsku mogę jeszcze takie kiece dostać żeby były 2 szt.w tym samym rozmiarze:-) i co maja jeszcze w sztukach razy 2
buziaczek1
Fanka BB :)
ale bedziecie miec zabawe w domku z takimi dwoma pannami kurcze lepiej im innego kolorku ubranka funduj zeby ich nie pomylic w razie W a czemu tylko do porodu tylko pracownikiem?? nie chcesz tam wracac??
reklama
Podziel się: