reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
next2.jpgnext1.jpgnext3.jpgnext4.jpg

Obiecalam wczoraj wkleic swoje ostatnie zakupy- wiec wklejam. Niestety dzisiaj w wawie szaro buro i ponuro- wiec zdjecia tez nie za fajne najpierw leci wyprawka z nexta-potem HM i inne ( PS wszystko w rozach- bo reszte ciuszkow po siorki chlopakach mam niebieskich i bialych)

tulipku sliczny ten kaptuer z kwiatuszkiem-slodkie:happy2:

dziekuje- a jaki milutki w dotyku! no i swietne kolorki ma takie pastelowe- zdjecie niestety tego nie oddaje. Kurcze swoja droga to niezle sie niektorzy musza starac- zeby takie ciuszki na allegro wystawiac- i oddac ich caly urok.
Ta biala bluseczka- tez ma takie sliczne srebrne kolorki- a wcale tego na fotce nie widac :/

ja tez lubie blyskotkowe ciuszki ale bede miala chlopczyka wiec chyba by sie wkurzyl jakbym mu takie cus sprawila:) hehe a podoba mi sie jeszcze hello kitty:) takie modnisie teraz dla kobitek malutkich:tak:

no sliczne te kompleciki sama bym taki zamowila ale moj mezus sie na paseczki uparl i chyba juz zostana paseczki, ktores z poprzednich postow byly fajne...

reklama
Pinka, ale śliczne te pościele! Kolorki pięknie zgrane i takie wyjątkowe. Podoba mi się w żabki i w misie najbardziej dla synka, a te różowe też prześliczne.:tak:

Do góry