reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Kasia K-Z jeśli dostałaś ją za darmo i masz duży dom, to jest super :) Ja choć bym taka chciała to itak bym nie miała gdzie jej postawić.
Kołyskę dostałam a raczej Zosia dostała od swojej przyszłej chrzestnej w prezencie świątecznym. A domek spory, na tyle duży, że będąc na dole mogę nie usłyszeć Zosi jak będzie płakać na górze.

A ja sie pochwale ze mam spakowane rzeczy dla dziewczynek do szpitala:)

Miałam takie fajne pudełko- zestaw z Huggisów (pampki+chusteczki+skarpety). Wykorzystałam je i dołożyłam do tych pampkow i chusteczek -pieluszki tetrowe 4 szt. (ogólnie szpital wszystko zapewnia), 2 pary łapek niedrapek, maść do pupy, 2x czapeczki i 2x skarpety:) To muszę mieć nawet jak pojadę już 24 stycznia bo jakby się coś działo to będą pod ręką.

W jednym z moich kolorowych pudelek przygotowałam kocyki i ciuszki na wyjście:czapeczki, pajace, śpioszki, welurowe kaftaniki i tylko je potem będzie można wrzucić do torby:) narazie nie chce ich blokować bo jedna mam na moje rzeczy a w drugiej eM może będzie mi dowozić i wymieniać rzeczy jak będę leżeć na patologi:)

własnie kumpela mi przywiozła basket:-) biały cały do tego bieguny Only 20 Pound;-)) nowiusienki bo jej mały w ty 2 razy lezał hehhe takie zakupki to ja lubie;-))

Kasia- ładne koszule:)
Ja na patologi będę pomykać w spodniach 3/4 i koszulce, na cc dostaje się specjalna koszule "jak szmata:)" a potem będę ubierać koszule do karmienia:)

malina, ale piekne te pszczoly!! cudowne :) ciekawe czy mozna kupic samo przescieradelko :-) to jest od tego Waszego standardowego dostarczyciela? swietne :)

Aga link do prześcieradełka PRZEŚCIERADŁO BAWEŁNIANE W KOLORZE POŚCIELI (1384162216) - Aukcje internetowe Allegro
Tamten nasz etatowy sprzedawca ma same mniejsze gadżety, a ten natomiast samą pościel :)

Malina a doszły juz te zakupy?jak ten stojak na wanne?nie zajmuje za duzo miejsca po złozeniu? a ta posciel z pszczołkami to moja ulubiona;) ja mysle ze wytrzymasz dłuzej niz do przyszłego tygodnia;)

Olusia jeszcze nie doszły.. Na razie tylko lampka, łóżeczko i materac - z łóżeczka jestem średnio zadowolona, bo miał być brąz orzech, a w rzeczywistości jest bardziej pomarańczowy ten kolor, no ale trudno już, niech będzie..

jakie macie te kosze na brudne rzeczy Maleństwa?

Ja mam taki materiałowy za 20zł made by Pepco :D r

Futrzak mi te pszczoły średnio pasują do sypialni, ale są tak superowe, że nie mogłam się powstrzymać ;)

Milusia gratuluję spakowanej torby!!!!

Kasia koszule wypasione :D

Co do koszulek do szpitala, to mam jedną tanią, którą bez żalu wyrzucę, a dwie na potem :)

1.jpg 3.jpg 2.jpg
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L=XL (1396468334) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L=XL (1388728809) - Aukcje internetowe Allegro
pantofle kapcie papcie tylko 8.99zł PROMOCJA 38=39 (1390422976) - Aukcje internetowe Allegro
2pak za19.99 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 85=90C (1391897781) - Aukcje internetowe Allegro

pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry