reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

ja narazie kupuje ciuszki tylko do 68 i i kilka na 74 takich okazyjnych bardziej tez nie duzo bo po córci mam nauczke ze mnóstwo ubranek oddałam kolezankom nowych bo wiki nie znosiła na pierwsze 3 miesiace ma a reszta bedzie na bierzaco dokupowana

a co do koszu to mnie akurat przy Wiktorce bardzo sie przydał bo przy domu 2 poziomowym nie musiałam latac góra dół i sprawdzac czy z dzieckiem wsio ok takze teraz tez sie napewno przeyda;-)

reklama
Ja tak jak futrzakowa kupuję też większe ciuszki teraz nawet to sobie porządnie poszalałam na wyprzedażach, bo stwierdziłam, że w przyszłym roku na początku jesieni czy zimy jak już coś cieplejszego by się przydało, to ceny będą zabójcze, więc mam nawet kilka dresików na 80. Mój siedmiomiesięczny chrześniak nosi teraz ciuszki na 74 więc tak sobie z niego miarę biorę :-) i myślę, że na pzryszłą zimę lub nawet wczesną wiosnę to te rzeczy będą ok. A ostatnio ciepłe spodenki i bluzy w 5.10.15 kupowałam za 9.90, 14.90 i 19.90 no to błagam nówki sztuki za taką kaskę!
To kilka zdobyczy z pn i wt
Zdjęcie0213.jpgZdjęcie0211.jpgZdjęcie0210.jpgZdjęcie0218.jpgZdjęcie0215.jpgZdjęcie0214.jpgZdjęcie0212.jpgZdjęcie0216.jpgZdjęcie0217.jpgZdjęcie0209.jpg

mamii- pewnie jak okazja to czemu nie kupic mały dorosnie do tego ja jak juz cos upatzre wiekszego to sobie mniej wiecej obliczam ile maly wtedy bedzie miał i w zalezynosci od ciucha/pory roku kupuje

łowy udane grtauluje!!!!!!!!1

mamii zakupy świetne, a ceny rewelacyjne. Ja też ubranka kupuję od 5 lat (jeszcze Zosi nie było w planach) jak jakąś okazję trafiłam. Najbardziej podoba mi się dresik i bodziak z pieskiem uroczy jest. Ja dziś na allegro wylicytowałam kurteczkę taką wiosenno letnią.
1390075346.jpg
Znalazłam nietypowe wzory pościeli dla dzieci, może którejś sie spodobają.
http://aukcja.interia.pl/3cz-posciel-135x100-na-suwaczki-nowe-wzory-promon-i1399102795.html

Ostatnia edycja:
Dotarł nawilżacz :D Właśnie się jonizuję ;)
Mieliśmy w mieszkaniu 60-75% wilgotności w zależności od pokoju, już wiem czemu mi tak w nosie schnie ;)

Kasia K-Z - no i narobiłaś bigosu teraz niezłego! pościel już zakupiona, w poniedziałek powinien przywieźć ją kurier, no ale z ciekawości zajrzałam na link który wkleiłaś. No i małżonek mój zobaczył tą pościel z formułą 1 i jest koniec! powiedział, że jak nie kupię to się ze mną rozwiedzie:D:D dobrze, że nie ma większych rozmiarów bo bym w takiej pewnie spała w sypialni:D

oooo widzę że robimy zakupy w tym samym sklepie 5-10-15 też kupiłam tego zielonego pajcaja w paseczki normalnie jest taki słodki :)

Witam wszystkie mamusie:)
Czytam was systematycznie ale jakoś nie odważyłam się napisać bo nie jestem jeszcze aż taka obeznana we wszystkich rzeczach jak wy. Aleee dzisiaj byłam na zakupach z M i miła Pani ze sklepu podpowiedziała mi co kupić i oczywiście spisałam wszystko z waszych list:) Za co bardzo dziękuję:) Postaram się częściej udzielać teraz jak jestem już przeszkolona w tych sprawach:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry