buziaczek, ja kupuje tez to lozeczko ale bez obrazka zeby bardziej do sypialni pasowalo... i kupuje je z pl... z materacem i kurierem wychodzi taniej... i masz wiekszy wybor obrazkow, nie tylko zyrafyP Jak bedziesz chciala to linka moge Ci podeslac
reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
to jednak kupujesz ktore pokazywalas takie szarawe?? daj linka to lookne sobie bo za tydzien juz chcem zamowic wszystko ...ale mi portfel schudnieale co tam dla malego wszystko przy drugiej ciazy juz bede miala duzo wiec tylko teraz taaakie wydatki
Łóżeczka dziecięce | Meble | More4kids tutaj masz kilka stron z lozeczkami i mozesz tam znalezc te"nasze" w roznych wzorach...
buziaczek1
masala super faktycznie to samo tylko taniej ale martwi mnie jedno...tam nie pisze nic o wysylce za granice...???
ZUZA1979
masala super faktycznie to samo tylko taniej ale martwi mnie jedno...tam nie pisze nic o wysylce za granice...???
Bo chyba nie wysylaja.. ja to zamawiam do domu w pl, a tam przez jakas firme kurierska typu door to door... deliverka nie bedzie kosztowala wiecej niz 25 funtow, a to i tak sie oplaca... biorac pod uwage, ze materac gryka pianka kokos na allegro za 70 zl i taniej mzona dostac...
zuza niezla wyprawka, jak patrze na to co Wy macie to w kompleksy popadam... czekam ze wszystkim na ostatnia chwile;/
buziaczek1
nio imponujace zbiory macie juz tego naskladane ale to nie wiem teraz czy to sie az tak oplaca bo np na ebay widzialam to lozeczko za £89 + dycha za przesylke (materac w cenie) i w 3 dni jest w pokoju wiec powiem ci ze to jest kwestia 100 zl roznicy wiec nie za duzo wiec pewnie skoncze na ebayu...
reklama
buziaczek1
oj teraz to nie pamietam co tam pisalo nie mam tej strony w ulubionych trzeba poszukac ale da sie znalezc bo one sa zawsze dostepne wiec szkoda ze tamto z pl nie wypali ale nie oplaca sie za bardzo tak kombinowac bo to prawie ta sama cena bedzie jak to policzylam...
Podziel się: