reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

buziaczek, ja kupuje tez to lozeczko ale bez obrazka:p zeby bardziej do sypialni pasowalo... i kupuje je z pl... z materacem i kurierem wychodzi taniej... i masz wiekszy wybor obrazkow, nie tylko zyrafy:pP Jak bedziesz chciala to linka moge Ci podeslac

reklama
to jednak kupujesz ktore pokazywalas takie szarawe?? daj linka to lookne sobie bo za tydzien juz chcem zamowic wszystko ...ale mi portfel schudnie:-Dale co tam dla malego wszystko przy drugiej ciazy juz bede miala duzo wiec tylko teraz taaakie wydatki:dry:

a o to część mojej wyprawki, czekam jeszcze na paczki:
P1051164.jpgP1051167.jpgP1051169.jpgP1051170.jpgP1051168.jpgP1051165.jpgP1051166.jpg powiedzcie mi czy kupujecie jakieś dresiki na początek,bo jak dziś przejrzałam ciuszki, to mam same budziaki, kaftaniki, śpiochy, pajace, parę sweterków i kilka par spodenek, hmmmm

Zuza- no no- piękne zbiory:):) ja myślę ze każda doświadczona mama odradzi Ci na początek dresy itp. Ja tez mam masę bodziaków, śpioszków, kaftaników i pajacy:) ale to normalne puki dzieci nie siedzą:)

masala super faktycznie to samo tylko taniej ale martwi mnie jedno...tam nie pisze nic o wysylce za granice...???

Bo chyba nie wysylaja.. ja to zamawiam do domu w pl, a tam przez jakas firme kurierska typu door to door... deliverka nie bedzie kosztowala wiecej niz 25 funtow, a to i tak sie oplaca... biorac pod uwage, ze materac gryka pianka kokos na allegro za 70 zl i taniej mzona dostac...

zuza niezla wyprawka, jak patrze na to co Wy macie to w kompleksy popadam... czekam ze wszystkim na ostatnia chwile;/

nio imponujace zbiory:) macie juz tego naskladane:) ale to nie wiem teraz czy to sie az tak oplaca bo np na ebay widzialam to lozeczko za £89 + dycha za przesylke (materac w cenie) i w 3 dni jest w pokoju wiec powiem ci ze to jest kwestia 100 zl roznicy wiec nie za duzo wiec pewnie skoncze na ebayu...

reklama
oj teraz to nie pamietam co tam pisalo nie mam tej strony w ulubionych trzeba poszukac ale da sie znalezc bo one sa zawsze dostepne wiec szkoda ze tamto z pl nie wypali ale nie oplaca sie za bardzo tak kombinowac bo to prawie ta sama cena bedzie jak to policzylam...

Do góry