No widzisz a ja w Jucie (pisze Juta)- tez taki market z duza ilością ciuchów. A ile zapłaciłaś bo ja 12.5 czy jakos takMilutku, ja mam z tej samej firmy dla Pawełka bodziaka ze słoniem z napisem SUPER CHŁOPAK - gatunkowo rewelacyjne - kupiłam w Textil Market.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Milutek - ostatnio widziałam wywiad z Pauliną Holtz (Agnieszka z Klanu:-) ), która napisała książkę dotyczącą zmagań z dziećmi:-) Przy pisaniu książki bardzo pomagała jej znajoma położna, która przez rok wykarmiła piersią TROJACZKI! :-) może warto dowiedzieć się o jej nazwisko ... może ma jakieś ciekawe publikacje na ten temat które by tobie pomogły:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Miluś też coś koło tego;-).
Futerko, trojaczki piszesz - chciałabym to zobaczyć;-).
Futerko, trojaczki piszesz - chciałabym to zobaczyć;-).
futrzakowa
yea! to ja!
o to ciekawe poszperam w necie i może coś znajdę. Z drugiej strony wszystko sie okaże w praktyce...i czasem tu żadne rady nie pomogą ani artykuły- wszystko będzie spontan he he
po doświadczeniach moich koleżanek się nie zgodzę:-) ... gdy masz dostęp do dobrej babeczki od laktacji...to w razie problemów/wątpliwości przy karmieniu taka kobieta potrafi zaradzić i zdziałać cuda:-) oczywiście teraz to możemy sobie teoretyzować i udzielać mnóstwo rad... najważniejsze to mieć kogoś takiego pod telefonem(z możliwością przyjazdu do domku) już po porodzie gdy nasze problemy będą indywidualne i jak najbardziej realne...
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja to mam takie obawy, że po porodzie to w tych niewielu wolnych chwilach nie będę miała ani ochoty ani siły na czytanie jakichkolwiek książek więc zdam się na neta ;-)
co do baldachimów/moskitier - też postawiliśmy na siateczkę do okna w pokoju dziecięcym, kosztuje nie całe 100 zł, mamy w naszym pokoju i świetnie się sprawdza, szczególnie w okresie komarowym!
co do baldachimów/moskitier - też postawiliśmy na siateczkę do okna w pokoju dziecięcym, kosztuje nie całe 100 zł, mamy w naszym pokoju i świetnie się sprawdza, szczególnie w okresie komarowym!
Katjusza- ja siateczkę miałam jak mieszkałam w jednym pokoju i to faktycznie się sprawdza ale w całym domu to ni hiu hu nie da rady tyle tego zawiesić. Ja zakupie sobie taka moskitierę jak są w Ikea Ja dla nas na komary to miala ten Raid do kontaktu i co sezon go kupujemy jest rewelacja- tylko przy dzieciach to nie bardzo można stosować!
reklama
Podziel się: