reklama
Ja tez kupilam 5. dwie sa 125 dwie 250 i jeszcze jakas... tak sobie wymyslilam, ze te male to an poczatkek jedna do mleka druga do herbatki na ewentualne kolki a te wieksze jak dziecko bedzie troszke wiecej jadlo. Tez chce karmic piersia ale jak bede miala ochote na wypad z kolezankami to pokarm odciagne i emek nakarmi Choc wszyscy mi mowia, ze jak urodze to nie bede chciala malej zostawic ani an chwile... no zobaczymy
Ancia w jednym szpitalu każą płacić za poród rodzinny, w innym za znieczulenie i chyba obie te praktyki są brew prawu..
A żadnego "pokrycia" dla łóżeczka nie kupuję, a latem zrobimy w oknach moskitiery zamiast na łóżeczku
Masala też mi się wydaje, że będę taka odważna ale dopiero jak spojrzymy w te maleńkie ślepka to się okaże, czy potrafimy je zostawić choć na chwilę
Do mam robiących zakupy w sklepach Akpol - dostałam dzisiaj kartę stałego klienta z 3% i 10% na wybrane marki, np. TT i jakieś punkty się zbiera Upomnijcie się
A żadnego "pokrycia" dla łóżeczka nie kupuję, a latem zrobimy w oknach moskitiery zamiast na łóżeczku
Masala też mi się wydaje, że będę taka odważna ale dopiero jak spojrzymy w te maleńkie ślepka to się okaże, czy potrafimy je zostawić choć na chwilę
Do mam robiących zakupy w sklepach Akpol - dostałam dzisiaj kartę stałego klienta z 3% i 10% na wybrane marki, np. TT i jakieś punkty się zbiera Upomnijcie się
MAsala- tu nie chodzi przecież o porzucanie dziecka- my mamy nie możemy się dać w tym macierzyństwie zwariować i silą rzeczy musimy raz za czasu wyjść same gdzieś- choćby do głupiego sklepu, na pocztę, banku czy szybka kawę u koleżanki!!!!!!
buziaczek1
Fanka BB :)
ale slodko tu tak na rozowojak dla jakichs ksiezniczek
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Milutku, ja mam z tej samej firmy dla Pawełka bodziaka ze słoniem z napisem SUPER CHŁOPAK - gatunkowo rewelacyjne - kupiłam w Textil Market.
Podziel się: