reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

no kurde to zes zakupy zrobila:) lozeczko sliczne tez takie znalazlam ale emek sie upiera zeby czesci za glowka i pod nozkami byly cale zabudowane a mi to obojetne i szukam dalej... nawilzacz super sprawa;-)jednymzdaniem zakupy na piatke:tak:

reklama
no no malinka- jestem w mega szoku:szok::szok: same perełki wyszukałas:tak::tak: ale ci zazdroszcze normalnie( nie ładnie wiem:-() ale konto to ci pewnie zeszczuplało fiu fiu

O faq zeżarło mi posta, a tak nasmarowłam grrr

Pinka oj zeszczuplało, a jak pomyślę, że jeszcze nie koniec: pościel itd brrrr Ale damy radę - najwyżej będziemy sie mniej objadać w styczniu hahahahaha

Nie przytaczałam wszystkiech pirdołków kupionych u rp77, czyli wszelkiego rodzaju smarowidłą Jasiowe, dla mnie podkłady, przewijak, rożek, chusteczki nawilżone, waciki, psikawka do nosa i tak dalej i tak dalej.. Strasznie się z tych zakupów, bo mnie to męczyło, że ja tak daleko już, Janek może za chwilę do nas zapukać, a my nie przygotowani oj oj.. No i stąd taki zryw :) Idę na kisiel i seriale, potem dalsze poszukiwania :D

Ja też dokonałam przedwczoraj zakupów u naszego etatowego babyboomowego sprzedawcy :-) Nawet się nie chwalę, co kupiłam, bo była tego dzika masa pierdółek. Z ciekawszych rzeczy kupiłam u niego kosz na pieluszki Sangenic, termometr do ucha i czoła i butelki antykolkowe.

I przyszedł nam dzisiaj monitor oddechu z nianią elektroniczną!
NOWY MONITOR ODDECHU I NIANIA ANGELCARE AC401 (1381620160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ale pobawimy się nim jutro, bo dziś zapomniałam z pracy zabrać.

Link do sexy koszulki HotMilk:
http://www.ladysplace.pl/hotmilk-slip-into-seduction-zmyslowa-koszulka-nocna-p-329.html
http://www.biustonoszedokarmienia.p...do-karmienia-HOTmilk-Slip-into-Seduction-.php

Macie rację, dbanie o wygląd poprawia samopoczucie nawet jak człowiek niewyspany i obolały ale na pewno nie zaraz po porodzie (w moim przypadku po cc to 2 doby), kiedy leżysz bez ruchu i wszystko Cię boooooli:no: błyszczyk i fluid na wyjście jak najbardziej. Medal dla tych co do pierwszej foty z Dzidziem o make up pomyślą:sorry2:
Madzik, w takim razie ja już sobie strugam medal z ziemniaka! Bo ja mam taką obsesję, że na 1000000% nie pozwolę sobie zrobić zdjęcia przed nałożeniem/poprawieniem chociaż podkładu na buzi.

Ostatnia edycja:
A ja dostałam od kumpeli taka funkcjonalna torbę z wyciąganym przewijakiem...ale nie wiem czy zdarzę z niej skorzystać:) ha ha i czy się do niej zmieszczę:)

Bosa, fajna 'niania' :)

Dzis szukalam torby do wozka, ale nie zdecydowalam sie na zadna. Podobaja mi sie takie w kwiatki, ale sobie pomyslalam, ze bede miala chlopca, no i gdzie kwiatki. I w koncu dalam sobie spokoj.

malinka - to już masz praktycznie wszystko dla dziecka:-D teraz tylko szlafroczek i czekać na poród :-D

aga cina
- przeciez torebki nie kupujesz dla dziecka tylko dla siebie:-D mnie się strasznie podobają tego typu wzory a torebkę ty będziesz tachać:-D zresztą mnie do tego stopnia takie wzory siępodobają że chętnie bym pościel taką dla synka kupiła:-D

reklama
Do góry