jeżeli byłaby chętna na używany fotelik MAXI COSI CITY, to ja melduję, że taki posiadam na sprzedaż. niestety do mojego zestawu nie pasuje Maxi Cosi i muszę kupić inny,a bardzo mi zależało żeby go sobie zostawić, bo byłam bardzo zadowolona. Zanim dam ogłoszenie, to daję wam pierwszeństwo:-)
reklama
mamii
Fanka BB :)
Kobietki!!! wczoraj teściowa przyjechała po jakimś szkoleniu (mieli o zmianach w podatkach vat w przyszłym roku) - i zameldowała nam, że po nowym roku vat na wszystkie dziecięce artykuły wzrośnie z 7% do 23% !!!!!!!!!!!!!
Ja to nawet cały czas myślałam, że on teraz jest 22% a ona mówi, że nie i, że UE się przyczepiła, że tak niskiego to nigdzie nie ma i trzeba nam go zmienić ....... już ustawa gotowa - wyobrażacie sobie ceny? A ja się martwiłam wzrostem o 1%
Ja to nawet cały czas myślałam, że on teraz jest 22% a ona mówi, że nie i, że UE się przyczepiła, że tak niskiego to nigdzie nie ma i trzeba nam go zmienić ....... już ustawa gotowa - wyobrażacie sobie ceny? A ja się martwiłam wzrostem o 1%
K
koncia
Gość
Na pewno na wszystkie, a nie tylko na ubranka i buciki?
Marta1981
Rodzyneczka
O wzrastającym Vacie pisałam ze 2 tygodnie temu i gdzieś linka zostawiłam;-).
mamii
koncia mi teściowa mówiła, że na wszystko, no ale może ja źle zrozumiałam, na pewno na ubranka, chyba też na wszystkie akcesoria od smoczków zaczynając, na wózkach i fotelikach kończąc, nie wiem co z jedzeniem, bo przecież, na jedzonko niższy Vat też mamy;-)
H
Harsharani
Gość
a ja sie skapnelam, ze mam kupony na pampki- kup jedna paczke, druga masz gratis i sa wazne tylko do jutra. Szkoda mi nie kupic szczerze mowiac...przynajmniej bede miala spokoj, prawda?
Ehhhh, ja nie wyobrazam sobie,zeby w Polsce byly jeszcze drozsze rzeczy dla dzieci i tak wydaja mi sie duzo drozsze nic w uk.
Ehhhh, ja nie wyobrazam sobie,zeby w Polsce byly jeszcze drozsze rzeczy dla dzieci i tak wydaja mi sie duzo drozsze nic w uk.
Ciekawe jak sie zachowają sprzedawcy.. czy ceny zmienią się od razu.
W dużych sieciówkach ubranka mają juz od dawna na magazynach, więc nie będą ich sprowadziać czy kupować. A przeciez za chwilę powinny zacząć się sezonowe wyprzedaże...
Może trzeba nakupować ciuszki na zapas na cały rok
W dużych sieciówkach ubranka mają juz od dawna na magazynach, więc nie będą ich sprowadziać czy kupować. A przeciez za chwilę powinny zacząć się sezonowe wyprzedaże...
Ciekawe jak sie zachowają sprzedawcy.. czy ceny zmienią się od razu.
właśnie tak pomału robię. co mi się trafi większego, fajnego biorę bez zbędnego rozmyślania
reklama
mamii
Ola ja o Vacie nie wiedziałam, dlatego napisałam od razu, nie wiedziałam, że tu takie wszystkie doinformowane jesteście :-).
A jak sobie sprawdziłam rachunki to na razie wszystko do wyprawki co kupiliśmy, było na 7%, i chwała mojemu upartemu eM, że tak mnie ciągał po sklepach za łóżeczkiem i wózkiem, mamy z głowy najdroższe zakupy.
Ale swoją drogą myślę, że może nie będą, aż tak bardzo z cenami szaleć, bo kto by to wszystko kupił, nikogo by nie było stać na nic ..... przecież te ceny i tak powalają z nóg
a, że w UK taniej to wiadomo. Właśnie wczoraj przyjaciółka wróciła na święta, to się nam wyprawka powiększy :-)
Scarletka ja dokładnie tak samo jak tylko na wyprzedażach trafię na coś fajnego w większym rozmiarze, to biorę bez zastanowienia (mam 7 miesięcznego chrześniaka to mniej więcej biorę miarę z niego :-)).
A jak sobie sprawdziłam rachunki to na razie wszystko do wyprawki co kupiliśmy, było na 7%, i chwała mojemu upartemu eM, że tak mnie ciągał po sklepach za łóżeczkiem i wózkiem, mamy z głowy najdroższe zakupy.
Ale swoją drogą myślę, że może nie będą, aż tak bardzo z cenami szaleć, bo kto by to wszystko kupił, nikogo by nie było stać na nic ..... przecież te ceny i tak powalają z nóg
a, że w UK taniej to wiadomo. Właśnie wczoraj przyjaciółka wróciła na święta, to się nam wyprawka powiększy :-)
Scarletka ja dokładnie tak samo jak tylko na wyprzedażach trafię na coś fajnego w większym rozmiarze, to biorę bez zastanowienia (mam 7 miesięcznego chrześniaka to mniej więcej biorę miarę z niego :-)).
Podziel się: