reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Futrzaczku ja tez wczoraj jak byłam w pracy zakupilam pare rzeczy dla dziewczynek:)

16122010037.jpg
to chyba była najmilsza część wczorajszego głupiego dnia:)

ewi, dzieki za strone, juz kiedys u nich kupowalam, ale glownie rzeczy typu materac etc. Nie wiedzialam w sumie, ze teraz (po 3 latach?) sprzedaja tez ubranka :)

Co do kupowania, to ja kupilam Caitlin, tej malenkiej siostrzenicy K sukienke, co prawda nie w moim guscie, ale w guscie krowiastej (jak najwiecej bladego rozu, jak najwiecej kwiatkow, *******ek,piorek itd)... No i taki kochany prosiaczek :)

Zobacz załącznik 309928

Milutek - śliczności:-)

A ja byłam dziś w Cubusie.... łomatko jakie cudne ciuszki dla dzieciaczków... a kombinezoniki przesłodkie... ahhh.... tylko te ceny... grrrrrrrrrrrr

Jeśli ktos chce sobie sam skompletować co mu potrzeba do łóżeczka to podaję stronkę fajnego sklepu. W końcu złożyłam zamówienie na pościel do łóżeczka i wózeczka bez zbednych falbanek maskujacych, przyborników itd;) można sobie dobierać kolory jakie się chce. Szyją też na zamówienie jak ktoś potrzebuje innego rozmiaru;) Ceny mają wydaje mi się przystępne a jak to wszystko wygląda to powiem jak dojdzie;)

sklep4baby.pl - bajkowa pościel dziecięca MATEX - Serdecznie Zapraszamy - Zestaw pościeli do łóżeczka: 2-częściowy

reklama
Do góry