reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

a w temacie rożków...my używaliśy gdzieś do 3 miesiąca aż! łatwiej mi było trzymać na rękach - pewniej, karmić, jak dawałam komuś innemu to się nie trzęsłam;-) no i do spani fajny bo ciepło. Pierwszą noc po szpitalu przykryłam ją kocykiem darła się i darła, w końcu wpadłam na pomysł i zawinęłam w rożek. Zasnęła:szok: w szpitalu dzieciaczki u nas są tak opasane i to jej odpowiadało.
Maluszkowi przytulniej - Juli też prędzej zasypiał mi w rożku niż przykryty, nawet ostatnio w kołderkę kazał się w naleśnika zawijać:tak::-D:-D:-D.
u nas musiałam mieć wszystko dla maluszka, od ubranek, przez rożek, krem do pupy, pieluszki, po chusteczki. wszystko zalezy od szpitala.
U mnie też wsio swoje, tylko zaraz po porodzie w szpitalne ubrali i pampers z Belli założony:sorry:.

reklama
hehe...mamii... ja też tak mam że czasem robię coś na przekór dla samej zasady :-) ale nienawidzę być przyparta do muru szczególnie przez rodzinę eMka... póki co żadnych fantastycznych rad w sprawie dzidzi mi nie dawali... pewnie dlatego że wiedzą jaki ze mnie ciężki orzech do zgryzienia:-) jak się pytali kiedy ślub to im prosto z mostu powiedziałam że ślubu nie będzie :-) i nie było nawet o tym mowy (przystopowali...to zorganizowaliśmy ślub...) ... i tak ze wszystkim... :-)

jaka ulga, że na mnie nikt nie wchodzi i nie naciska z niczym, co sobie kupię i wybiorę, to będę miała:-) macie rację, lżej psychicznie:tak:

Chociaz nikt nie prosi to ja i tak musze sie pochwalic co wczoraj kupilismy:-D;-)
Najbardziej to mnie M wczoraj zaskoczył bo ja patrzyłam na ciuszki w kolorach neutralnych a on mnie upominał ze jak ma byc dziewczynka to na rozowo:-D:szok: 201012131367.jpg201012131365.jpg
ps
nie wiem co nie tak zrobiłam ze wpadło tu sniegowe zdjecie.hmmm no ale teraz wiecie ile dzis u mnie sniegu jest ;)

Załączniki

• 201012131366.jpg
    201012131366.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 41
  • 201012131363.jpg
    201012131363.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry