reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
futrzak zakupy świetnie:-) i dla dziewczynki i dla chłopca

a śpiworki sama używałam, będę używać i polecam. Świetnie się sprawdzają przy większych dzieciach, tak do roku, które odkrywają się w nocy. dzięki nim spałam spokojnie wiedząc, że mojemu dziecku jest cieplutko:tak:

aga_cina, słodkie te rożki-otulaczki. A najsłodsza zawartość. Dzieciaczek wygląda na wyjątkowo zadowolonego, co dowodzi mojej wiary w teorię, że na początku niuńki lubią mieć ciasno.

Futrzaczku ubranka cudne:-)
A jeśli chodzi o śpiworki to córeczka znajomej spała w nich do 2,5 roku. Dopiero teraz jak przeniosła się do dorosłego łóżka to zaczęła spać w normalnej pościeli:tak:

reklama
Ach chusta ;) no tak myslalam, ze byl poruszany, ale jakas nieprzytomna dzis jestem, bo nawet zapomnialam jak sie to nazywa

Kupilam dzis kilka bodziakow i pajacy dla Malego :) a potem zaszalam na ebayu :) jak wygram pozostalych 8 aukcji(do tej pory 4), to chyba bede miala juz wszystkie ubranka na 0-3 miesiaca :) Jak mi cos zabraknie to dokupie w trakcie.

dla mam w UK, to zarejestrujcie swoje dziecko w wiekszych marketach(o ile jeszcze tego nie zrobilyscie). Mi dzis z Sainsburego przyslali kilka kuponow na rzeczy dla dzieciaczka :)

Do góry