Hausfrau - bo oni takie listy robia!!!!!wiec sie pozniej musza spodziewac bagazy))ja mam jedna walizke na koleczkach, taka nieduza, jak na bagaz podreczny do samolotu i do tego jedna mala torbe, wktorej mam rzeczy tylko do porodu dla mnie i jeden komplet dla malego po urodzeniu...a i tak w domu bedzie lezalo przygotowane "do dowiezienia", np. ubranka dla malego na wyjscie i dla mniesamych podpasek u mnie kazali 4 paczki, a przeciez to wielkie.......
cos mi sie przypomnialo, na mojej liscie sa reczniczki do twarzy, wlasnei na czas porodu, tzn, takie malutkie reczniczki, wielkosci chusteczki do nosa i mysle, ze to nieglupi pomysl, przydadza sie , zeby Tatusiowie nam zimne oklady robili na czolkaa tego chyba na naszej liscie glownej nie ma?
cos mi sie przypomnialo, na mojej liscie sa reczniczki do twarzy, wlasnei na czas porodu, tzn, takie malutkie reczniczki, wielkosci chusteczki do nosa i mysle, ze to nieglupi pomysl, przydadza sie , zeby Tatusiowie nam zimne oklady robili na czolkaa tego chyba na naszej liscie glownej nie ma?