reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Cześć dziewczyny :) witam w piękny dzionek. wczoraj wieczorem zjadłam całą czekoladę i rzeczywiście się poruszał trochę :) O jaka byłam szczęśliwa :)... Może trochę przesadziłam z tą całą czekoladą, ale była taka dobra :p... Ale dziś znów na razie nic....

reklama
Ja tez jestem pod wrażeniem tego zrzuconego pilota i fal na wodzie. Moje maleństwo az tak bardzo niestety nie daje o sobie znać.
A u mnie (woj. lubuskie) jest fajna pogoda, jest ciepło, ale słonko za chmurkami.
Elusia mój bąk też najczęściej wieczorami się wierci, i ja też wczoraj wieczorem zjadłam prawie całą czekoladę. Ale potem w środku nocy zaczęło mnie mdlić.

Mnie po słodyczach nie mdli, i nigdy tak nie było. wręcz przepadam za nimi i w każdej ilości, ale teraz w ciąży to muszę się trochę pilnować, żeby nie naładować się pustymi kaloriami...

Ja mam ostatnio codziennie świeżą dostawę ciasta, jak nie sernik, to makowiec, albo z wiśniami, albo czekoladowe itp. itd. Ciągle ktoś mi co nieco przynosi. Jak tu się oprzeć?

Mnie nie ciagnie na czekolade w ogole za to od kilku dni"chodzi" za mna sernik z brzoskwiniami ale w niedziele mala imprezka wiec juz wiem ze to cos sie pojawi.Przyznam sie wam ze ta imprezka jest u nas w domu-Mama miala urodziny kilka dni temu ja wczoraj imieniny a w niedziele jest u nas odpust wiec to dlatego tak to sobie wykombinowalysmy.

Owocki jedzcie! ;D

A jeśli chodzi o fale w wannie to dla mnie jest to jedno z fajniejszych odczuć w ciąży ::) Widać na własne oczy :)

Ja mam ochote na blok czeolaowy z mleka w proszku! Jutro będę musiała go zrobić! Idę spac dobrej nocy dziewczynki

reklama
Moja dzidzia też aż tak nie kopie a fal w wodzie nie mam jak sprawdzić bo nie mam wanny :(
Na słodycze też mnie tak nie ciagnie bardziej na kwaśne rzeczy i owoce.

Do góry