reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista obecności

U nas na niebie ani jednej chmurki. Cały dzień dzisiaj siedziałam na dworze w cieniu bo u mnie na piętrze było nie do wytrzymania. A teraz zrobimy sobie grilla :) Jutro i pojutrze trzeba będzie koniecznie pojechać nad wodę.

reklama
ja wróciłam właśnie z zakupów,byłam z mężem po wentylator :) koszmar,jedyne co mnie pociesza to to że gdybyśmy były w np. 8 miesiącu to byłoby nam jeszcze gorzej.

A ja się muszę z wami pożegnać na tydzień bo wyjeżdżam jutro na działkę, opoddychach świezym powietrzem :laugh:
Mam nadzieję, że będzie tam nieco chłodniej i komary mnie nie zjedzą.

Aniam miłego wypoczynku baw się dobrze!!! 8)
A co do upałów to w Szczecinie też było ostro ledwo dałam rade!

Hej!a ja po ostatnim usg dowiedziałam się że termin porodu powinien być wstępnie na 16.11 a nie na 28.11 jak to wczesniej mówił lekarz!dziwne że dopiero teraz mógł podobno tak w miarę dokładnie to określić. Będzie to dziewczynka - imę Natalka - tak narazie ustaliliśmy pozdrawiam

Gratulujemy dzieweczki!!!

gpc2_7.jpg

Dzięki!W sumie to bardzo chciałam mieć chłopczyka bo u nas w rodzinie same kobitki - ale ciesze się niesamowicie i mam nadzieje, że drugie to będzie chłopak!!!hihiih...a narazie to mam nadzieje że nasze chłopczyki i dziewczynki przyjdą na świat zdrowe i silne w ten listopadowy miesiąc. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Trzymajcie się mamusie Już niedługo....w każdym bądź razie bliżej niż dalej

reklama
Do góry