Cześć dziewczyny witam w piękny dzionek. wczoraj wieczorem zjadłam całą czekoladę i rzeczywiście się poruszał trochę O jaka byłam szczęśliwa ... Może trochę przesadziłam z tą całą czekoladą, ale była taka dobra ... Ale dziś znów na razie nic....
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Ja tez jestem pod wrażeniem tego zrzuconego pilota i fal na wodzie. Moje maleństwo az tak bardzo niestety nie daje o sobie znać.
A u mnie (woj. lubuskie) jest fajna pogoda, jest ciepło, ale słonko za chmurkami.
Elusia mój bąk też najczęściej wieczorami się wierci, i ja też wczoraj wieczorem zjadłam prawie całą czekoladę. Ale potem w środku nocy zaczęło mnie mdlić.
A u mnie (woj. lubuskie) jest fajna pogoda, jest ciepło, ale słonko za chmurkami.
Elusia mój bąk też najczęściej wieczorami się wierci, i ja też wczoraj wieczorem zjadłam prawie całą czekoladę. Ale potem w środku nocy zaczęło mnie mdlić.
Pycha
mama Mai i Marty
Ja tez ostatnio pochłaniam ogromne ilości słodyczy i prędzej nic mi nie było. A moze to po czymś innym?
Pycha
mama Mai i Marty
Eg tez bym tak chciała, tylko ze dla mojej figury to chyba lepiej, bo ja zawsze miałam skłonności do tycia i zero silnej woli do odchudzania.
Anulka59
Fanka BB :)
Mnie nie ciagnie na czekolade w ogole za to od kilku dni"chodzi" za mna sernik z brzoskwiniami ale w niedziele mala imprezka wiec juz wiem ze to cos sie pojawi.Przyznam sie wam ze ta imprezka jest u nas w domu-Mama miala urodziny kilka dni temu ja wczoraj imieniny a w niedziele jest u nas odpust wiec to dlatego tak to sobie wykombinowalysmy.
klementynka
Fanka BB :)
Owocki jedzcie! ;D
A jeśli chodzi o fale w wannie to dla mnie jest to jedno z fajniejszych odczuć w ciąży : Widać na własne oczy
A jeśli chodzi o fale w wannie to dla mnie jest to jedno z fajniejszych odczuć w ciąży : Widać na własne oczy
reklama
Podziel się: