reklama
klementynka
Fanka BB :)
Mój mały najchętniej skacze po pęcherzu w czasie jazdy samochodem Urocze uczucie...... ;D
moje maleństwo też mocno kopie,kocham to uczucie,w ogóle lubię patrzeć jak brzuch mi się wybrzusza w tych miejscach kopnięć,razem z mężem się śmiejemy czasem aż jestem zdziwiona,małe jest małe a potrafi tak mocno kopnąć!>Klementynka moje małe też lubi okazywać swoją radość kiedy poruszam się środkami lokomocji i miejskiej i nie tylko martwi mnie też to że lubi koło 22 i dalej się uaktywniać!mam nadzieję że to nie świadczy o tym że będzie "nocnym markiem"
klementynka
Fanka BB :)
Elusiu, nie martw się Jeszcze da ci popalić
karolinnko - mój mały ostatnio pilota zrzucił z brzucha : i robi fale w wannie
karolinnko - mój mały ostatnio pilota zrzucił z brzucha : i robi fale w wannie
reklama
Elusia jak tam ruchy dzieciaczka? jest już ok?
Klementynka zaciekawiłaś mnie tym że małe Twoje robi fale na wodzie i chyba się skuszę i raz zamienię prysznic na wannę żeby móc to zobaczyć
Anulka u mnie na pęcherz to naciskał tylko w pierwszych trzech miesiącach,latałam jak oszalała po toaletach,jak leżałam w szpitalu w 1 miesiącu i nie było jeszcze wiadomo przez usg czy nie poroniłam to jak przeczytałam że kobiety w pierwszych miesiącach często odwiedzają wc to miałam jakieś tam przeczucie że z małym jest oki,i dzięki Bogu tak było,jakis tydzień potem już można było zaobserwować bicie serduszka
Kita pogoda faktycznie piękna,ale może aż za bardzo chciałam dziś po południu wyskoczyć na miasto a w taki gorąc to zmęczę się 2 razy szybciej niż normalnie.
Klementynka zaciekawiłaś mnie tym że małe Twoje robi fale na wodzie i chyba się skuszę i raz zamienię prysznic na wannę żeby móc to zobaczyć
Anulka u mnie na pęcherz to naciskał tylko w pierwszych trzech miesiącach,latałam jak oszalała po toaletach,jak leżałam w szpitalu w 1 miesiącu i nie było jeszcze wiadomo przez usg czy nie poroniłam to jak przeczytałam że kobiety w pierwszych miesiącach często odwiedzają wc to miałam jakieś tam przeczucie że z małym jest oki,i dzięki Bogu tak było,jakis tydzień potem już można było zaobserwować bicie serduszka
Kita pogoda faktycznie piękna,ale może aż za bardzo chciałam dziś po południu wyskoczyć na miasto a w taki gorąc to zmęczę się 2 razy szybciej niż normalnie.
Podziel się: