reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

A owoce to na pierwszym miejscu: banany, brzoskwinie i malinki.... PYCHOTKA!!!! A predzej czeresnie i truskawki. MNIAM!!!
KITA ten blok czekoladowy to też niezły pomysł.

reklama
co do fal w wodzie to brałam wczoraj kąpiel ale z mężem i nie miałam jak zaobserwować fal(nie było miejsca :D ) ;) ale jak mąż robił mi rękami fale w kierunku brzuchu to mały chyba się buntował bo kopnął mnie bardzo mocno :)

My mamy dużą wannę i lubimy się razem kąpać. A dzidzia wtedy aż fika koziołki (no chyba z radości :))
A co do owocków, oj tak. Ostanio najchętniej borówki, maliny albo czerwone porzeczki ze śmietanką, jabłka, wiśnie i agrest na porządku dziennym. Wcześniej kilogramami szły czereśnie i truskawki. No i warzywa- te z własnego ogrodu są najsmaczniejsze. Wczoraj robiłam na obiad kotlety z cukini, pychota i mizeria do tego. Rany znowu robię się głodna :)
A propo Ślazaczki, jak się mówi po polsku na ostrążnice?

ostrążnice to jeżyny :) a owocków to chętnie też bym pojadła, ale trochę mi nie wolno bo mam chore jelita muszę trzymać dietę. A ja dziś na obiad robię rybę, bo mam na nią straszną ochotę już od tygodnia. :p

a ja dziś odebrałam wyniki i mam poniżej normy czerwone ciałka, hemoglobinę i hematokryt..... niedokrwistość...? :( mam nadzieję, że to nie znaczy nic więcej, niż potrzeba przyjmowania żelaza... Za to wiem, że dzidzia ma się dobrze, nieustannie mnie o tym przekonuje :D

ithildin pisze:
a ja dziś odebrałam wyniki i mam poniżej normy czerwone ciałka, hemoglobinę i hematokryt..... niedokrwistość...? :(  mam nadzieję, że to nie znaczy nic więcej, niż potrzeba przyjmowania żelaza... Za to wiem, że dzidzia ma się dobrze, nieustannie mnie o tym przekonuje :D

nie martw się, w ciąży zazwyczaj zahacza się o anemię, maluszek zabiera sobie co najlepsze, a dla mamusiu zostają ogryzki ;D

ledwo zipie.
jutro nie wychodze z domu - mowy nie ma!
co sie dzieje z klimatem?gdzie normalne lato? a tu albo zimno i pada albo afrykanskie temperatury.

reklama
mia :-*
a jutro ma być jeszcze gorzej... po południu lało przez 15 minut, dawno nie widziałm takiego deszczu, miałam kałuże na balkonie :) a teraz już śladu nie ma....

Do góry