reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
nie przejmuj się aniam to jeszcze srodek miesiacama Ty Klementynko jesteś be
j281zorek3sa.gif
nie dołuj nam ani ;)

Cześć brzuchatki! U mnie na 100% dziewczynka. 1 listopad też sobie przjemny termin wybrałam. Ale moja gin powiedziała że przy moim Wojtusiu to nie mam szans urodzić w terminie raczej dzidzia przyjdzie na świat wcześniej.Już się doczekać nie mgę strasznie mi się dłuży.no i moja gin powiedziała że mam odstawić no-spe nawet przy skurczach nawet przy skurczach no i z magnezem tezmam się porzegnać bo macica ma się przygotowywać do porodu!

Hej dziweczyny, coś wam się pomieszało, bo pierwsze co napisała Klementynka to:
Wygląda na to, ze na początku i końcu listopada będa dziewczynki, a po środku chłopaczki :-)

:) :) :) :) :)

Ale to przeciez i tak nie ma znaczenia, nie?????

Kita, nam wszystkim się dłuży, ty to chociaz masz termin na początku listopada, a jak ja mam na koniec????

reklama
u mnie też na usg pokazało się że jest większa dzidzia ale już nic nie zmieniam w suwaczku,najwyżej się ucieszę że troszkę wcześniej urodziłam :)

Do góry