reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
to wkleję tutaj znaczenie :) dosyć krótkie. I jeśli faktycznie będzie towarzyska to super.A znam parę Aś i faktycznie są towarzyskie.

Joanna - wrażliwa, towarzyska, spokojna. Ogólnie lubiana. Dobry doradca, ale z małą inicjatywą. Kulturalna z dużą ogładą towarzyską.

Chciałabym żeby radziła sobie w życiu, ale to że  spokojna mi się podoba bo mam już siostrzenicę
bardzo rezolutną i kochaną ale to prawdziwy mały diabełk. Na sekunde nie można się odwrócić bo zaraz coś zmaluje. Joasia narazie też szaleje. Nie daje mi spać bo niemal całą dobę się kręci. Zastanawiam się czy ona wogóle nie śpi.

CZEASC DZIEWCZYNKI !!

dawno mnie na naszym forum nie było, ale niestety miałam takie zaległości w pracy i domu, ze nie miałam czasu nawet napisać parę słów, a jak już miałam to byłam tak zmęczone, że oczka same mi się zamykały i nie miałam siły, ale już teraz mam nadzieję, że najgorsze za mną i bedę mogła do Was wpadać na chwilkę :)

reklama
Do góry