reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Cześć! 4 listopada spodziewam się na świecie Marcinka. Może być jednak wcześniej, ponieważ już od 23 tygodnia synek mój próbuje opóścić batyskaf. Teraz leżę w domu i mam nadzieję, że spokojnie poczeka jeszcze kilka tygodni. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie!

reklama
hej martapp my się jeszcze nie znamy
mylove22vs.gif
:) zaglądaj często i pisz sporo :) i nie daj maluszkowi za szybko opuścić brzuszka :)

Witam wszystkie przyszłe mamy! Ja też jestem listopadowa :) Mam termin na 20 listopada. To mój pierwszy dzidziuś i bardzo się cieszę, że już niedługo będzie na świecie. Na razie nie wiem czy to dziewczynka czy chłopiec, ale w czwartek idę na USG i mam nadzieję, że odwróci się właściwą częścią ciała i da podejrzeć :) Dla własnej przyjemności uznam, że 20-ty to koniec miesiąca, bo po cichu liczę na dziewczynkę ;D

empolan Ciebie też serdecznie witam
kissoflove5oa.gif
:) .Jak przyjdzie Klementynka to dopisze Cię do listy na 1 stronie. Napisz coś o sobie...np .skąd jesteś .

Ja wiem już na pewno. Boy. Kordian.
mam termin na 19.11, ale coś mi się widzie, że prędzej urodzimy.
Od wczoraj boli mnie brzuch, tak ja przed menstruację, tylko z mniejszym nasileniem. Bardzo się boję, żeby coś się nie stało.
I tak jestem na fenoterolu i mam pessar, bo szyjka się skracała, leżę, nie premęczam się...a czas się tak bardzo dłuży...
Pozdrawiam mamusie z listopada
dzieci62qv.gif

cześć Kita! gratuluję dziewusi, to jak dobrze pójdzie to jeszcze w październiku urodzisz :)
życzę dużo zdrówka
pozdrawiam
Justyna

hej olu kiedy się dowiedziałaś że to chłopczyk?? bo liście obecności jeszcze nie masz wpisanej płci ,więc gratuluję :)
buziaczki5lz.gif
.Pewnie bardzo się cieszysz? :)

reklama
Hej Karolinna!
Nie było mnie przez kilka dni z Wami no i proszę jakie nowości, patrzę na Twoje suwaczki a tu zamiast it's a surprise pojawiła się dziewusia GRATULUJĘ 8) :laugh: :)
pozdrowienia od mojej małej dziewczyneczki!
ostatnio na USG dostałam zaćmienia niestety i nic nie mogłam zobaczyć!
moja gin pokazywała jej twarzyczkę i mój mąż wszystko widział i mówił, że śliczna, a ja nie mogłam wrrrrrr.... :mad:, ale jeszcze troszkę i będziemy ją mieli na świecie... ;D

Do góry