Cześć! 4 listopada spodziewam się na świecie Marcinka. Może być jednak wcześniej, ponieważ już od 23 tygodnia synek mój próbuje opóścić batyskaf. Teraz leżę w domu i mam nadzieję, że spokojnie poczeka jeszcze kilka tygodni. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie!
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Witaj Marto!!! Dawno cie nie było na naszym listopadzie. Mam nadzieję, że będziesz się częściej udzielac.
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam wszystkie przyszłe mamy! Ja też jestem listopadowa Mam termin na 20 listopada. To mój pierwszy dzidziuś i bardzo się cieszę, że już niedługo będzie na świecie. Na razie nie wiem czy to dziewczynka czy chłopiec, ale w czwartek idę na USG i mam nadzieję, że odwróci się właściwą częścią ciała i da podejrzeć Dla własnej przyjemności uznam, że 20-ty to koniec miesiąca, bo po cichu liczę na dziewczynkę ;D
Pycha
mama Mai i Marty
Witaj Empolan!!! Ciesze się że do nas dołączyłaś i mam nadzieję, że będziesz nas zasypywać gradem postów!!!!
Ja wiem już na pewno. Boy. Kordian.
mam termin na 19.11, ale coś mi się widzie, że prędzej urodzimy.
Od wczoraj boli mnie brzuch, tak ja przed menstruację, tylko z mniejszym nasileniem. Bardzo się boję, żeby coś się nie stało.
I tak jestem na fenoterolu i mam pessar, bo szyjka się skracała, leżę, nie premęczam się...a czas się tak bardzo dłuży...
Pozdrawiam mamusie z listopada
mam termin na 19.11, ale coś mi się widzie, że prędzej urodzimy.
Od wczoraj boli mnie brzuch, tak ja przed menstruację, tylko z mniejszym nasileniem. Bardzo się boję, żeby coś się nie stało.
I tak jestem na fenoterolu i mam pessar, bo szyjka się skracała, leżę, nie premęczam się...a czas się tak bardzo dłuży...
Pozdrawiam mamusie z listopada
reklama
justynaj
Fanka BB :)
Hej Karolinna!
Nie było mnie przez kilka dni z Wami no i proszę jakie nowości, patrzę na Twoje suwaczki a tu zamiast it's a surprise pojawiła się dziewusia GRATULUJĘ 8) :laugh:
pozdrowienia od mojej małej dziewczyneczki!
ostatnio na USG dostałam zaćmienia niestety i nic nie mogłam zobaczyć!
moja gin pokazywała jej twarzyczkę i mój mąż wszystko widział i mówił, że śliczna, a ja nie mogłam wrrrrrr.... , ale jeszcze troszkę i będziemy ją mieli na świecie... ;D
Nie było mnie przez kilka dni z Wami no i proszę jakie nowości, patrzę na Twoje suwaczki a tu zamiast it's a surprise pojawiła się dziewusia GRATULUJĘ 8) :laugh:
pozdrowienia od mojej małej dziewczyneczki!
ostatnio na USG dostałam zaćmienia niestety i nic nie mogłam zobaczyć!
moja gin pokazywała jej twarzyczkę i mój mąż wszystko widział i mówił, że śliczna, a ja nie mogłam wrrrrrr.... , ale jeszcze troszkę i będziemy ją mieli na świecie... ;D
Podziel się: