reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Dowiedziałam się że będzie synek w 27 tygodniu. Mały jest bardzo ruchliwy, chociaż ostanio jakby mniej. Na USG ustawił się tak centralnie, że nikt, z lekarzem na czele nie miał wątpliwości....Cieszę się bardzo. Od samego początku miałam przeczucie, że to chłopak. Dziwne, skąd to wiadomo czasem
babyheart0du.gif

reklama
justynko dzięki
cmok0cl.gif
na pewno nasze małe będą cudowne :)

olak ja po usg też nie mam wątpliwości że ta moja mała to dziewczynka,widać to było bardzo dokładnie :)

Witam:) troszkę wam zazdroszczę, że już wiecie jakie cudeńka przyjdą u was na świat :)) moja dzidzia ma urodzić sie 15 listopada :D niestety to straszny złośliwiec i indywidualista i ciągle pokazuje nam pupkę :D zero szacunku dla starszych - pan doktor mówi, że ma to po mamusi ;D

minio jak to że ma to po mamusi ??? Ty też pokazujesz doktorowi tylko pupkę ? ;) ;D moja mała też tak do 4 miesiąca nie chciała się ani obrócić ani nic pokazać :) ale wcześniej czy później się dowiesz ;) ale ze mnie mądrala ;D jak już sama wiem to innym doradzam cierpliwość hehe

No no karo;linka faktycznie mondrala z ciebie ale i masz racje MINIO prędzej czy później sie dowiesz a na 100% dowiesz się przy porodzie.

ja mam się zjawić na usg pod koniec miesiąca :) ale nawet się już nie nastawiam, że ten szkrab jednak łaskawie zmieni zdanie :)) tyle wyczekałam to i te dwa miesiące szybciutko zlecą :)

A mi cierpliwość już się chyba skończyła i jeżeli jutro się brzdąc nie odwróci i nie pokaże co tam ma, to obiecuję, że zawiozę go do Poznania na jakieś fajne kolorowe USG z robieniem filmików i innymi bajerami i będziemy oglądać tak długo, aż się ujawni ;D

empolan z tego co wiem to juz wiadomo, że masz w brzuszku małego łobuziaka ani się nie obejrzysz a będzie ci na głowę wchodził tak jak mój :laug
A to zdjęcie z wczorajszej wizyty u mojej siostry na zdjęciu od prawej Krystianek i 1,5 roku starszy Marek
midd_Obraz_641.jpg

reklama
Jacy sympatyczni chłopcy na zdjęciu :) i jak grzecznie bawią się klockami ;D

A u mnie już są plany, że synek z tatusiem na rybki razem pojadą, ponurkować w noge pograć i w ogóle. A mamusia w domu sama będzie chyba siedziała :( bo takie rozrywki to nie dla mnie. Ale co tam, wyśpię się może w tym czasie, albo poleniuchuję. A zresztą dużo czasu jeszcze minie zanim mały będzie gotowy na takie rozrywki :) A poza tym to synusie najbardziej na świecie kochają swoje mamusie ;D

No, przyznaję się. Byłam nastawiona na Emilkę i jeszcze się przestawiam ;)

Do góry