Dowiedziałam się że będzie synek w 27 tygodniu. Mały jest bardzo ruchliwy, chociaż ostanio jakby mniej. Na USG ustawił się tak centralnie, że nikt, z lekarzem na czele nie miał wątpliwości....Cieszę się bardzo. Od samego początku miałam przeczucie, że to chłopak. Dziwne, skąd to wiadomo czasem
reklama
Witam troszkę wam zazdroszczę, że już wiecie jakie cudeńka przyjdą u was na świat ) moja dzidzia ma urodzić sie 15 listopada niestety to straszny złośliwiec i indywidualista i ciągle pokazuje nam pupkę zero szacunku dla starszych - pan doktor mówi, że ma to po mamusi ;D
minio jak to że ma to po mamusi ??? Ty też pokazujesz doktorowi tylko pupkę ? ;D moja mała też tak do 4 miesiąca nie chciała się ani obrócić ani nic pokazać ale wcześniej czy później się dowiesz ale ze mnie mądrala ;D jak już sama wiem to innym doradzam cierpliwość hehe
Pycha
mama Mai i Marty
Minio nie martw się , moja dzidzia tez nie chce pokazać, a gin wczoraj mi powiedział, że następne USG dopiero w 36-37 tygodniu.
empolan
listopad '05 wrzesień '09
A mi cierpliwość już się chyba skończyła i jeżeli jutro się brzdąc nie odwróci i nie pokaże co tam ma, to obiecuję, że zawiozę go do Poznania na jakieś fajne kolorowe USG z robieniem filmików i innymi bajerami i będziemy oglądać tak długo, aż się ujawni ;D
empolan z tego co wiem to juz wiadomo, że masz w brzuszku małego łobuziaka ani się nie obejrzysz a będzie ci na głowę wchodził tak jak mój :laug
A to zdjęcie z wczorajszej wizyty u mojej siostry na zdjęciu od prawej Krystianek i 1,5 roku starszy Marek
A to zdjęcie z wczorajszej wizyty u mojej siostry na zdjęciu od prawej Krystianek i 1,5 roku starszy Marek
reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Jacy sympatyczni chłopcy na zdjęciu i jak grzecznie bawią się klockami ;D
A u mnie już są plany, że synek z tatusiem na rybki razem pojadą, ponurkować w noge pograć i w ogóle. A mamusia w domu sama będzie chyba siedziała bo takie rozrywki to nie dla mnie. Ale co tam, wyśpię się może w tym czasie, albo poleniuchuję. A zresztą dużo czasu jeszcze minie zanim mały będzie gotowy na takie rozrywki A poza tym to synusie najbardziej na świecie kochają swoje mamusie ;D
No, przyznaję się. Byłam nastawiona na Emilkę i jeszcze się przestawiam
A u mnie już są plany, że synek z tatusiem na rybki razem pojadą, ponurkować w noge pograć i w ogóle. A mamusia w domu sama będzie chyba siedziała bo takie rozrywki to nie dla mnie. Ale co tam, wyśpię się może w tym czasie, albo poleniuchuję. A zresztą dużo czasu jeszcze minie zanim mały będzie gotowy na takie rozrywki A poza tym to synusie najbardziej na świecie kochają swoje mamusie ;D
No, przyznaję się. Byłam nastawiona na Emilkę i jeszcze się przestawiam
Podziel się: