reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
L4dY-bIrd nie pomyliłaś się. Wielkie dzieki i buziaczki!!!! :) :) :) :)

Ja od samego rana, zamiast śniadanka, opycham sie wczorajszym pysznym plackiem. Chyba mnie zemdli.

Miałam iść na glukoze, a po takiej ilości zjedzonego wczoraj i dzisiaj placka, to nie musiałabym pić. ;) ;) ;)
Jednak pójde jutro, bo znów za późno wstałam, a u nas labolatorium krótko czynne.

Witam Olę K i L4bIrd!!!
Fajnie, że zawitałyście u nas. Jest tu bardzo miła atmosfera i wszystkie ciężarówki bardzo sobie pomagają, można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy, pośmiać się do łez... no i kto Was lepiej zrozumie w tym stanie?
zagladajcie jak najczęściej
ja nie jestem na L4 (chociaż już czasem bym chciała), chcę pochodzić jeszcze do ok. połowy września
w pracy jednak mam na tyle dobre warunki do "pisania",że często tu zaglądam
pozdrawiam
Justyna

L4dY-bIrd witam serdecznie na tym najlepszym wątku na baby boom :)
mylove25qj.gif

pycha jaka ty słodziutka jesteś że pamiętałaś o mnie :)
kissoflove24pp.gif
teraz jak wróciłam to się nie opędzicie ode mnie :D

reklama
Do góry