reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista obecności

Podobno w NFZ-cie wyczerpały się już limity na porody na ten rok. Dlatego lekarze mogą naszych porodów w ogóle nie odebrać, bo boją się, że im za to nie zapłacą... :p w tej sytuacji nie pozostaje nam nic innego jak poczekać do stycznia... :laugh: Ale tak poważnie, mam nadzieję, że z tego powodu nie wzrosną ceny usług szpitalnych, porodu rodzinnego itd...

reklama
wkurza mnie to właśnie, że płacę składki co miesiąc,odciągają mi z wypłaty a jak chcę iść do szpitala to nie ma kasy na moje leczenie bo ktoś inny to wykorzystał :mad: jakoś głupio jest to ułożone.

ithildin to mało miałaś tych badań krwi,ja mam bardzo często,żartuję sobie że niedługo nie będzie gdzie wbijać igły i będą mi z nogi pobierać ;)

....coś mi sie ta wypoweidz ostatnia urwala....
Mój synek to Kordian.
Wczoraj bylam na porodówce, bo skraca mi sie szyjka i muszą mi założyć pessar (krążek). Przy okazji oglądalam jak to wygląda od kuchni, tzn pokoje porodowe.
Dziwne, bo Z OM wychodzi termin na 19.11, i z USG m-c temu dokładnie ten sam termin wychodził, a wczoraj okazało się, że mój mały rośnie jako

...tak szybciej i termin wyszedł na dwa tygodnie wcześniej.
Waży 1400. To chyba wieki chłop. Po tacie pewnie. Jest strasznie ruchliwy, nie można zmierzyć przepływów.
Powiedzcie mi, ile przybyło Wam na wadze...Mnie przybyło 5 kg, jestem w 27 tygodniu, ale może to dlatego, że jestem z tych"okrągłych"?

reklama
Do góry