reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

njmqp2

Nastawiam się na większy przyrost. Koleżanki w pracy mi tak wyrokują. Myślę, że jednak "dziesiątki" nie powinnam przekroczyć. Mam duuużo zapasu zbędnych kilogramów, może mały ciągnie z moich rezerw.
Apetytu też za bardzo nie mam, żołądek jak pięść skurczony i nadkwasoty potworne....to chyba dlatego.

reklama
Witam serdecznie kolejna listopadoweczke.U nas miejsca ze ho ho nawet lezace.NAPISZ COS O SOBIE I ZAGLADAJ CZESTO.

Anulka59 pisze:
Witam serdecznie kolejna listopadoweczke.U nas miejsca ze ho ho nawet lezace.NAPISZ COS O SOBIE I ZAGLADAJ CZESTO.

wiec pisze cos o sobie ;)

Jestem 24 letnią przyszłą mamcią :) obecnie jesteśmy <ja i mąż :D > w 32 tygodniu ciaży i aż piszcze do tego żeby wreszcie usciskać nasze maleństwo <niewiemy jeszcze czy mamy synka czy córeczke bo mała biedroneczka niechce nam pokazac co ma pod majteczkami :D >Jestem teraz na etapie przekopywania internetu w poszukiwaniu jakiś opini na temat wrocławskich szpitali ..który najlepciejszy i gdzie moglibyśmy z mężem urodzić w jak najsympatyczniejszej atmosferze nasz mały skarb .

....a i obiecuje zaglądać czesto ...bo siedzę teraz w domku i zbijam bąki

Pozdrawiam cieplutko wszystkie szcześliwe mamusie i do nastepnego sklikania :*

Ciesze sie ze w ciazy jestescie oboje(tak jak my)i mam nadzieje ze dziewczyny tez powitaja cie serdecznie choc dzis gdzies poznikaly. Karolinkanie imprezuj az tak bardzo i wpadnij do nas.Nadrabiam zaleglosci w czytaniu waszych postow i gdzies tam czytalam ze idziesz na USG 10wrzesnia-czy idziesz do Kudly?

reklama
jejku jejku PYCHA!!!!!stoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt stolat :))))))))))))))))))))))))) mam nadzieje ze zdążyłam :)

Wszystkiego pieknego , samych słonecznych dni i wiecznego usmiechu na buzi życzą ...Ja z moja małą biedroneczką :0:

Do góry