reklama
Dziękuje wszystkim z agratulacje!Jesteście bardzo kochane!!!Ja też gratuluje wam waszych pociech - mamy być z czego dumne wkońcu nosimy w sobie nowe życie!Jakoś ostatnio coraz częściej zaczynam myśleć o porodzie i wiecie co panicznie się tego boje!!!!!!nawet śnią mi się po nocy rózne dziwne rzeczy!Mam nadzieje tylko ze wszystkie urodzimy zdrowe i silne malenstwa!
też jakiś czas temu myślałam o porodzie i też mnie to przeraża.Coraz bliżej do tego i dlatego staram się iść do tej szkoły rodzenia w końcu będę wiedziała co robić sny też czasem mam głupie Ale tak jak mówiłaś żeby tylko były zdrowiutkie
Ja tez właśnie planuje wybrac się do skzoły rodzenia - tylko że Tomek ma takie głupie zmiany że pewnie na większość zajęć będe musiała chodzić sama!U nas jest taka bezpłatna szkoła rodzenia więc może warto byłoby spróbowac - zawsze coś więcej się dowiem i wogóle!
u mnie taż jedna jest bezpłatna,ale słyszałam że nie jest zbyt rewelacyjna,ale chciałabym tam iść i zobaczyć jak to w ogóle wygląda,ewentualnie jak mi się nie spodoba to pójdę sobie do płatnej i będę chodzić za kasę,ale jest strasznie droga!albo źle przeczytałam albo 4 "lekcje" po 2 godz i kosztowało 240 zl,mam nadzieję że to pomyłka w druku
U mnie sa dwie prywatne i słyszałam że za godzinę płaci się 15 zł. więc może faktycznie to jakiś błąd w druku. Ja też właśnie z tego powodu chce iść do tej bezpłatnej żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda a jeżeli mi nie będzie odpowiadała to wtedy nieszkoda rezygnowac bo przecież to nic nie kosztuje.
EWA22 - dopiero przeczytałam Twoją wiadomość o córeczce, gratuluję ogromnie, również imienia (sama mam na imię Natalia ;D tylko że Natalka już prawie nikt do mnie nie mówi... ) ...i zazdroszczę, że już wiesz...ja postanowiłam w tym tygodniu udać się do innego lekarza, bo już mam dosyć państwowej służby zdrowia... (to chyba nie jest normalne, żeby w 6 miesiącu być po jednym USG i dwóch badaniach krwi... ) POzdrowienia
ja jak chodziłam do gina to ta babka zbadała mnie dopiero w 5 miesiącu ciąży (pierwszy raz,a chodziłam do niej od pierwszego miesiąca) gdybym nie była w szpitalu to w ogóle nie byłabym badana,ale już od dwoch czy trzech wizyt mnie bada!!!jestem w szoku te pańswtowe służby...
reklama
Podziel się: