reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

nie chciałabym pisać banałów że jak nie pocierpimy trochę to potem nie doceniamy radości,ale tak to chyba już jest.
A tak w ogóle Anulka to jutro masz studniówkę :)

reklama
Witam, ja zapisałam się do szkoły rodzenia, i zaczynam od 30 sierpnia i przez 9 tyg zajęcia będe 2 razy w tyg. Płacę 50 zł za całość. tylko trochę się martwię bomój mąż pracuje długo i nie będzie zawsze mógł ze mną być. ale myśle że będzie fajnie i poznam inne kobietki które też w tym samym miejscu i czasie będą rodziły.

Syja witam cię w naszym gronie

elusia ale Ci się udało znaleźć tanią szkołę ! a jak mąż nie będzie mógł z Toba pójść to zawsze możesz wziąść jakąś inną bliską osobę .

naturella stronka bardzo fajna o tej szkole,szkoda że z warszawy i nie ma czegoś podobnego na śląsku(przynajmniej nic nie obiło mi się o uszy)

Porządek musi być - zatem proszę Klementynko dopisz do listy mojego SYNKA!!!!! ;D ;D ;D Jeżeli chodzi o imię, to planowo była... Łucja ;) Ale w tym wypadku również planowo Klaudiusz Aleksander, choć zastrzegam sobie prawo do ewentualnych zmian ;) Wszyscy są zaskoczeni, ludowe mądrości się nie sprawdziły :p Ale cieszę się strasznie!!!!!!!!! Zresztą coś przeczuwałam, jak zaczęłam przedkładać kiszone ogórki nad słodycze... :p Poza tym wszystko w normie i prawidłowo :laugh: Pozdrawiam gorąco wszystkie listopadowe mamusie!!!!!

reklama
Kolejny chłopak, będzie wojna :) Gratulacje!!!

ekcc2999t.jpg

Do góry