reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Cześć syja,jak tylko przyjdzie Klementynka to na pewno Cię wpisze.Tylko musisz podać na kiedy masz dokładnie termin.
Tak sobie patrzę na kalendarz i mój dzień porodu wypada na poniedziałek , ja urodziłam się w czwartek,podobno każdy dzień tyg coś znaczy :)

reklama
Ewunia gratuluję córeczki!
Ja też niedawno dowiedzialam się o córuni i bardzo się z tego cieszę
pozdrawiam
Justyna :)

U mnie w szkole rodzenia jest 10 spotkań po 2 godziny, każde po 20zł. Byłam dzisiaj odpisać sobie tematykę zajęć, bo nie mam zamiaru wybierać się na wszystkie.

DZIĘKUJE WSZYSTKIM JESCZE RAZ Z CAŁEGO SERDUSZKA ZA GRATULACJE!!!ja gratuluje wam wszystkim i chłopczyków i dziewczynek-ale z nas szczęsciary!!!!!!!!!

Już się umówiłam na dwa pierwsze spotkania w szkole rodzenia- na 16 i 18 sierpnia. Pierwsze będzie to omówienie pielęgnacji noworodka a drugie przebieg połogu, higiena i pielęgnacja położnicy. Zajęcia zaczynają się zawsze od gimnastyki, mąż wybiera się ze mną.

Egtroche ci zazdroszcze i tym ktore tez sie wybieraja do szkoly rodzenia tych zajec bo mi gin powtarza ze mam o tym zapomniec i jeszcze wiecej lezec wiec no coz zegnaj szkolo rodzenia a witaj porodowko w listopadzie.

karolinna święte słowa - też tak uważam, aczkolwiek nic nie mam do szkół rodzenia, sama chciałabym iść,ale chyba zbyt leniwa się w tej ciąży zrobiłam... ;)

reklama
Karolinko masz racje zycie jest szkola trwajaca hm cale zycie a ze troche juz przeszlam(nie chce tu o tym pisac)to wiem ze w zwyklej szkole bylo mi duzo,duzo latwiej.

Do góry