reklama
slodkamamuska
Zaciekawiona BB
Przykro mi Trzymaj się ciepłoWitajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Bardzo mi przykro. Życzę Ci dużo sil i żebyś doczekała się swojego maluszka.Witajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
Agnieszka91
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro ale zobaczysz że ani się obejrzysz i będziesz w ciąży. Wszystkiego dobrego.Witajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
emilja0308
Ani sie obejrzysz a znow bedziesz mamusia, zycze ci tego z calych silWitajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
ada1989
Mama Konradka :)
Bardzo przykro, współczuję życzę zdrówka!Witajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
Asica66
Przykro mi:-(Witajcie. Ja niestety nie będę marcową mamą. 3 dni temu miałam zabieg. w 9tc okazało się że miałam puste jajo plodowe. Powodzenia wszystkim życzę! i trzymam kciuki za wasze maluszki. Rośnijcie w siłę
Witam drogie marcowe mamusie W końcu i ja mogę do was dołączyć, a nie tylko z ukratka podgladać Moj wiek 30 lat OM 10.06 a termin 20 marca i mogę z dumą powiedzieć że czuje się dumną mamą mojego pierwszego przyszłego brzdąca
reklama