reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chicco baby hug 4w1

Kochana, a praktykujesz Go w nocy ? mam małe mieszkanko raptem 40 pare metrów i nie jestem w stanie kupić dostawki i łóżeczka do jazdy po domu. Dlatego zależy mi na praktycznej rzeczy , która nie zagraci mi mieszkania.
Niestety w nocy maluch spi w lozeczku dostawnym ktore nota bene jak BH jest na kolkach i czasami jezdzi po calym mieszkaniu...W Baby Hugu tylko drzemki w ciagu dnia😊 @natt1996 zdecydowalas sie na cos?

reklama
Witam kochane, pisze odnośnie chicco baby hug 4w1, a mianowicie czy sprawdziło się to Wam na tyle, aby z czystym sumieniem polecić komukolwiek ? , czy bardziej używałyście w ciągu dnia czy również potraktowałyście to jako dostawkę ? Mam dylemat nad zakupem, dlatego chciałabym poczytać chociaż troszkę opinii doświadczonych już mamusiek 😘
Jeśli to twoje pierwsze dziecko to może ci się sprawdzić. Ja nie zdecydowałam się na nie. Mało bezpieczne jak ma się już w domu jedno dziecko. Kupiliśmy Chicco forever( pisze w skrócie) mało że sprawdzi się jako lozeczko- dostawką to jeszcze przyjechać w inne miejsce nim można.

Jeśli to twoje pierwsze dziecko to może ci się sprawdzić. Ja nie zdecydowałam się na nie. Mało bezpieczne jak ma się już w domu jedno dziecko. Kupiliśmy Chicco forever( pisze w skrócie) mało że sprawdzi się jako lozeczko- dostawką to jeszcze przyjechać w inne miejsce nim można.
Właśnie też się zrobiliśmy zmianę z Magico na Forever. Jest świetny! Czasami odkładam córkę jak np. sprzątam sypialnie itd i łóżeczko jest na tyle duże, że się w nim bawi. Bardzo podoba mi się to, że jest tak miękko wykonane, młoda nie raz już zaliczyła upadek prosto na buzię, a nic jej nie było. U teściów jest drewniane i nie raz już był płacz :D

Również z czystym sumieniem polecam każdemu. ;) W dzień nieocenione, jak córka była młodsza to tylko tam miała drzemki. Natomiast w nocy - hug nie może być łóżeczkiem. ;) Nawet producent o tym pisze.
Ale generalnie - podpisuję się pod tym co napisała @StopKlatka ☺️ Jedynie co, to my nie używamy go do podawania posiłków, bo córka nie siada jeszcze sama, więc potrzebuje konkretne podparcie, a hug tego nie zapewnia i kupowaliśmy krzesełko do karmienia osobno. 😁
A powie ktoś dlaczego nie może być łóżeczkiem w nocy?
I w ogóle mamy problem z chicco 4w1, bo pod wpływem ciężaru dziecka opada nam do samego dołu, czy ktoś miał takie problem?

Witam kochane, pisze odnośnie chicco baby hug 4w1, a mianowicie czy sprawdziło się to Wam na tyle, aby z czystym sumieniem polecić komukolwiek ? , czy bardziej używałyście w ciągu dnia czy również potraktowałyście to jako dostawkę ? Mam dylemat nad zakupem, dlatego chciałabym poczytać chociaż troszkę opinii doświadczonych już mamusiek 😘
Jak dla mnie to w ogóle nie potrzebne i mało bezpieczne wolałam kupić Chicco forever i ,decydowanie lepsziej się sprawdzilo. Jedyny minus jak jest małe mieszkanie to wtedy ciężko się z tym poruszać.

Hej, tez sie zastanawiam co kupić..
Mam niestety duzy dom i zastanawiałam sie nad tym chicco 4 in 1 żeby miec np na dole w domu, żeby cokolwiek zrobić, a u góry to forever dostawne ?
Czy to bez sensu? Nie wiem jak to ogarnac a chciałabym moc cokolwiek zrobić w domu nie biegając ciagle gora- dol, niestety sypialnię mamy na gorze a na dole kuchnia salon pralnia, wiec sila rzeczy na dole toczy sie zycie w ciagu dnia.
A co myślicie o bujaczku lionello?

Mam niestety duzy dom i zastanawiałam sie nad tym chicco 4 in 1 żeby miec np na dole w domu, żeby cokolwiek zrobić, a u góry to forever dostawne ?
Czy to bez sensu? Nie wiem jak to ogarnac a chciałabym moc cokolwiek zrobić w domu nie biegając ciagle gora- dol, niestety sypialnię mamy na gorze a na dole kuchnia salon pralnia, wiec sila rzeczy na dole toczy sie zycie w ciagu dnia.
wypowiem się o chicco baby hug 4 w1. Mieszkam w domu. Służył mi codziennie aż do chyba 12 miesiąca. Codziennie z malucha chodziłam pod prysznic rano. Ona sobie słuchała piosenek leżąc a później siedząc w chicco. Na początkowych miesiącach jak chciałam coś robić w kuchni to ona razem ze mną w chicco. Myślę, że bez tego byłoby mi ciężko. Najbardziej przemyślany i udany zakup wg mnie.

U nas do 3 miesiąca był okej, ale już sprzedaję bo stał się nieprzydatny. Dziecko spędza czas na macie jak np chce skorzystać z toalety. Ćwiczy obroty więc w baby hug się wkurza bo ma za mało miejsca

reklama
Jak masz duży dom, to możesz kupować co chcesz ile chcesz, w bloku natomiast musiałam się na coś zdecydować. Ja wybrałam Chicco forever, dostawne , można nim się przemieszczać do innego pokoju , w którym dziecko śpi, potem jak starsze bawi się. @StopKlatka nie wiem co ci się nie podoba w mojej wypowiedzi, jak widzisz zdania są podzielone.

Do góry