reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
hihihi chyba zapomnieli mi wyłączyć net:-D a więc byłam u gina +13kg:szok: i jest CÓRKA i ma długie nogi:laugh2: długość tak na 34 tc:laugh2: i waży 2 kg i już jest odwrócona główką w dół:tak:

sama radość :-D
jest net
jest córcia
jest długa
i ładnie waży :-)

gratulacje z okazji wszystkiego :tak:;-):-)

nono, :szok: modelka, ja też coś tak czuje że Ty raczej mamą lutową niż marcową zostaniesz....;-):laugh2:
dobrze że masz net, posiedzisz z nami dłużej bo w nowym mieszkanku będzie dużo zajęć i nie będziesz miała czasu:no:;-)

Ja też mam szanse na zostanie lutową mamusią. W 37 tc jadę na zdjęcie pessarium a jak to już się stanie to mogę urodzić w każdej chwili. Nawet bym chciała:))

Witajcie ponownie.
Juz znam płeć mojego malucha, to będzie SYNEK :-) Proszę Cię malaga byś dopisała to do naszej listy. Dzięki :-)

Jeżeli chodzi o zostanie lutową mamuśką to ja też chyba mogę się spodziewać! W szpitalach, w których bywam regularnie co miesiąc, bo zawsze coś mi dolega, przy kolejnych USG wychodzi, że mój synuś jest starszy i mam się szykować w połowie lutego no ciekawe może Walentynki?

reklama
Cześć Magda
O tym imieniu to ja już w sumie dawno myslałam, prawdę mówiąc jak byłam dzieckiem! Tylko jednego Marcela poznałam jak miałam chyba z 10 lat i od tamtej pory jakoś tak! Nie zastanawiajcie!

Do góry