reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

Lena tak mi przykro , az lezka splynela mi z oka. napewno nie jest Tobie latwo , ale teraz najwazniejsze jest zeby sie podniesc, sparwdzic co sie stalo , co bylo nie tak i sie nie poddawac.

trzymam za ciebie kciuki .napewnos ie uda
nie wiem nawet co napisac , tak strasznie tobie wspolczuje.
kochana cierpliwosci czas leczy rany:-( :-( :-(

reklama
Lena każdą z nas serduszko zabolało :-(
bardzo mi przykro...
pomodlę się za Twojego Aniołka
Nie wiem co napisać, wszystko jest zbyt płytkie...

Lenko jak tylko będziesz miała ochotę na zwykłe pogaduchy to pamiętaj, ze my tu jesteśmy

Pozdrawiam serdecznie

Lena każdą z nas serduszko zabolało :-(
bardzo mi przykro...
pomodlę się za Twojego Aniołka
Nie wiem co napisać, wszystko jest zbyt płytkie...

Lenko jak tylko będziesz miała ochotę na zwykłe pogaduchy to pamiętaj, ze my tu jesteśmy

Pozdrawiam serdecznie
Lenka.... :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Cześć Mamusie!!
Lena mnie tez jest strasznie przykro ale mam nadzieje ze się trzymasz. Powodzenia :)

02rbp1

waszslub.php

hihihi chyba zapomnieli mi wyłączyć net:-D a więc byłam u gina +13kg:szok: i jest CÓRKA i ma długie nogi:laugh2: długość tak na 34 tc:laugh2: i waży 2 kg i już jest odwrócona główką w dół:tak:

reklama
roksi gratuluję :-)
twoja córcia od początku była ciągle większa
te długie nogi i wzrost na 34tc to na pewno po mamie :tak:
coś czuję, że ty się szybko rozdwoisz ;-)

Do góry