reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

Ja siedzę w domu od lutego 2004,później był Olek,studia zaoczne.Od tamtego września do końca kwietnia pracowałam w przedszkolu,potem był Julek a w poniedziałek mam się zgłosic do pośredniaka pracy(może mi coś znajdą).Do "kuroniówki" po macierzyńskim zbrakło mi 13 dni.

reklama
Ja siedze w domku od śłubu tzn. od czerwca 2003 i jest mi dobrze:-)Teraz zajmuju się Łobuziakiem-Karolakiem i na pewno chcemy jeszcze jedno a potem sie zobaczy;-)

Witam!!!Ja siedzę w domu od kwietnia 2003r i bardzo podoba mi sie ten pomysł.Opiekuję sie dwojka swoich dzieci 5 letnia Lidka i 2 letnim Konradem.Mam zamiar urlop wykorzystac do końca;-)

Hej :)

Proszę o dopisanie do listy :) W domku siedzę od 10.07.2004 , czyli od narodzin Kubusia i wiecie co ? Ani razu nie żałowałam swojej decyzji :0 W listopadzie skończył mi się urlop wychowawczy a zaraz po tym się zwolniłam :0 Posiedzę jeszcze w domku bo staramy się jeszcze o drugiego bobaska :)

Pozdrawiam :)

Czesc ja też siedzę od roku w domu z córką, nie jest źle , ale czuję presję ze strony męża że muszę szukać pracy, żeby finansowo wyjśc na prostą. Z jednej strony chciałbym iść do pracy żeby sie wyrwać do ludzi, bo odkąd skonczyłam studia i urodziłam dziecko skonczyły sie wszelkie znajomości.

Witam mnie też dopiszcie do listy.Jak narazie siedzę w domku z Julciom na urlopie wychowawczym a trwa to od jej narodzin tj.02.03,2007r.Jest ok ale chyba trzeba wracać do pracy:no:

Chyba jestem najmłodsza tutaj. Siedzę w domku od urodzenia Kacpra(11,07,2007),wcześniej zdałam maturkę. Od lutego chyba idę od pracy(jeszcze to nie jest pewne) więc chcę wykorzystać wolny czas.

reklama
Ja siedzę w domu od 14 lutego 2007.Byłm wtedy na zwolnieniu lekarskim.Po urodzeniu Grzesia od21 lipca 2007 roku na macierzyńskim.A teraz wychowawczy