reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

C:\Documents and Settings\mężuś\Moje dokumenty\Moje obrazy\20.10.2007

C:\Documents and Settings\mężuś\Moje dokumenty\Moje obrazy\nasze dzieciaczki;)

reklama
Witam!
Również dołączam do mam siedzących w domku.
Majusia ma 2 latka i prawie 2 miesiące.
W kwietniu 2008 kończy mi się dwa lata wychowawczego ,ale postanowiłam napisac o trzeci rok do dyra.Mam nadzieję posiedzieć z nia jak najdłużej w domku

Cześć dziewczyny, ja również siedzę w domu, już od dosyć dawna od kiedy wróciliśmy z mężem z Włoch (grudzień 2005), mam cudowną córeczkę Nadię (10m-cy) i zapewne jeszcze długo w domu posiedzę. Mam na imię Małgosia :blink:

Witam wszystkie mamusie! Wychodzi na to, że dołączam do Waszego grona. Jestem mamą Kubusia urodzonego w lipcu 2005 i Tymoteusza, który za kilka dni skończy całe dwa miesiące. Na imię mam Ania. Po pierwszym urlopie macierzyńskim wróciłam do pracy, ale teraz - o ile finanse pozwolą - chciałabym posiedzieć z moimi maluchami w domu i nacieszyć się nimi. Póki co uczę się spokoju i cierpliwości, tak by te dni upływały przyjemnie a nie w nerwach, a do tej pory różnie bywało, bo mój dwulatek jest na etapie buntu właściwego swojemu wiekowi :-D:-D:-D a i z niemowlaczkiem to wiadomo jak jest. Połączenie wybuchowe:-D:-D:-D

Dolaczam do mam siedziacych w domu. Ja juz siedze 2,5 roku z Kacperekiem i stwierdzilam ze juz czas zajac sie czyms innym. Ja do pracy malutki do przedszkola, bo ja juz swoje wysiedzialam a i jemu to dobrze zrobi:-).

Ja rowniez z moja dwuletnia coreczka siedze w domu,i jeszcze troche posiedze bo na przedszkole jeszcze za wczesnie,a niestety nawet nie mam jej z kim zostawic,zeby pojsc do pracy;-)

A ja mam dwie córki-starsza 4,7 a młodsza 2,7 - starsza chodzi do przedszkola młodsza jeśli ją przyjmą pójdzie od września a jeśli nie będzie za dużo chorować zacznę za rok poważnie szukać pracy:tak:

Ja juz sie dawno temu odzywalam na watku "Mam siedzacych w domku" ale dzis postanowilam sie oficjanie zapisac i czesto odzywac.
Mam dwojeczke dzieciakow Maks 4,5 a Maja 20 miesiecy. Siedze w domku od kad Maks sie urodzil i wlasnie w przyszlym roku mam zamair isc do pracy.
Maja jak dobrze pojdzie to bedzie szla we wrzesniu juz do przedszkola. A jak znajde jakas ciekawa prace to zaczne ja wczesnieja Maje napoczatku bedzie pilnowac mama a pozniej cos sie wymysli ;-)

reklama