reklama
tygrysek235
mama Dawidka
To i my sie dopieszemy...Kasia mama Dawidka. jestem z nim w domku od narodzin tzn.29 wrzesnia 2006 r.
pozdrawiam wszystkiem"domowe"mamusie i ich pociechy!
pozdrawiam wszystkiem"domowe"mamusie i ich pociechy!
czarna551
Fanka BB :)
Dziewczyny co chcą być na liście a ich nie wpisałam jeszcze bardzo prosze o wiadomości na PM;-) ponieważ mam duże zaległości i nie jestem w stanie doszukać się kto jest a kogo nie ma.
piszcie
piszcie
Małagosiunia21
Witam
Ja już wysłałam PM do Ciebie:-) Dopiero odszukałam ten wątek dlatego tak późmop piszę:-)
aga_wozniak
happy mommy... :o)
Witam wszystkie Mamy siedzące w domku z dzieciaczkami!! :-)
Mam na imię Agnieszka i siedzę w domku od 15.06.2007. Moja córeczka Sarah urodziła się 08.07.2007. Narazie nie śpieszy mi się do pracy... podoba mi się rola pełnoetatowej mamy i żony... :-)
Sierpień 2007
Grudzień 2007
Mam na imię Agnieszka i siedzę w domku od 15.06.2007. Moja córeczka Sarah urodziła się 08.07.2007. Narazie nie śpieszy mi się do pracy... podoba mi się rola pełnoetatowej mamy i żony... :-)
Sierpień 2007
Grudzień 2007
Witam wszystkie domowe mamy!
Ja siedzę w domu od listopada 2006, kiedy to zabrakło mi paru dni, żeby przedłużyli mi ustawowo umowę o pracę, synka Kubusia urodziłam 7 maja 2007 i zaczęłam myśleć o robieniu czegoś, by się usamodzielnić finansowo, ale zostając na razie w domu z maluchem.
Ja siedzę w domu od listopada 2006, kiedy to zabrakło mi paru dni, żeby przedłużyli mi ustawowo umowę o pracę, synka Kubusia urodziłam 7 maja 2007 i zaczęłam myśleć o robieniu czegoś, by się usamodzielnić finansowo, ale zostając na razie w domu z maluchem.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
witamy i zapraszamy do naszego grona;-):-).
Szybkiego i lekkiego rozwiązania koffana
Szybkiego i lekkiego rozwiązania koffana