reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
chciałabym się dopisać. :-) Mam na imię Asia i siedzę w domku już 3 lata! W tym czasie urodziłam Maciusia -grudzień 2004 i Grzesia -lipiec 2007.

Witam!! Chcialabym sie dopisac do listy mamus siedzacych w domu. Jestem mama osmiomiesiecznej Milenki i obecnie poswiecam jej kazda chwile.:-)

Mamusia Amelki :-) proszę o dopisanie mnie do listy :tak:
Ukończyłam położnicze studia na Akademii Medycznej, egzaminy końcowe zdawałam już będąc w ciąży, chciałam pozostać na uczelni ale ciąża tak się potoczyła że musiałam leżeć..teraz Córka ma już prawie 9miesięcy i zaczynam myśleć o podjęciu pracy w szpitalu:-) ale w Polskich realiach może być różnie...:wściekła/y:
pozdrawiam wszystkie domowe Mamy

czesc
Jestem Kaśka, mam 6 letniego zerówkowicza i 7 miesiecznego eksploratora podłóg :) siedzę sobie na wyhcowawczym i nie nadążam z niczym od kiedy mały raczkuje i staje :)

;-)Hej!Na liście mnie nie ma,a właściwie Nas,tzn.mnie i mojej 10-miesięcznej córeczki,ale mam cichą nadzieję,że nas przyjmiecie.Mam na imię Justyna i jestem mamą Zuzi.Mieszkamy sobie w Bydgoszczy i podzielamy los ww.matek i dzieciaczków,bo siedzimy w domku od prawie roku(ale to zleciało).To na razie tyle,odezwiemy sie później i wkleimy zdjęcie mojej Pociechy.Pozrawiamy Wszystkie Mamy i Dzieciaczki.Buźka pa pa

to i ja się tu wpiszę, siedzę w domciu już prawie 3 lata, jestem mamą prwaie 3 etniej Oleńki. Jestem na wychowawczym, a wcześniej pracowałam w Warszawie.Pozdrowienia i buziaki :-)

no to i ja sie dopiszę do mam "siedzących" w domku...... tylko jakoś to siedzących mi nie pasuje............ w domku jestem już od roku... bardzo fajnie ... nie narzekam.... ale powrót do pracy równie mocno mnie cieszy (25 luty 2008)...
mam 8letnią córcię natalię i półrocznego synka mateuszka...
pozdrawiam wszystkie "siedzące":-D

reklama
również do was dołanczam;-)mam corcie Ritke 1,5 roku i synka Emanuela 2 miesiące. mam zamiar pozostać z nimi w domku jak najdłużej:-) jak na dzień dzisieszy nie wyobrażam sobie pracy po za domem...:no: