reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
Ale ze mnie gapa a ja już od 10 miesięcy w domu... dopisuję sie do listy
elisabeth mamusia Kubusia ur 04.10.2006

Dołączam do mam siedzących w domu. Chciałam iść do pracy jak synek skończy półtora roku. :tak:Wróciłam z wakacji pełna nowych planów i okazało się, że będzie drugi dzidziuś więc siedzę w domu z moimi synkami i nie robie sobie narazie żadnych planów zawodowych:-D:-D:-D tylko cieszę się każdą chwilą spędzoną z nimi.

hej.
dopisuje sie do listy mam siedzących w domu!!

myślałam o powrocie do pracy, ale koszt zatrudnienia niani przeraził mnie...ale w sumie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło- jestem w domku z moja ukochana julcią:tak:

Cześć, Renata mama Karolinki, dopisuję się bo wszystko wskazuje na to że raczej w pełni wykorzystam mój urlop wychowawczy więc jeszcze trochę w domku posiedzę! Pozdrawiam:-)

Witam!!! Ja również dopisuję się do tej listy:) W domu siedzę od szóstego miesiąca ciąży. Jestem jeszcze ostatnie dni na macierzyńskim, później biorę urlop, a następnie wychowawczy-na jak długo nie mam jeszcze pojęcia.

Witajcie!
Do Waszego grona dopisuje się Edyta- little_mi czyli mama 4 miesięcznej Amelki. Siedzę w domu w sumie od początku ciąży do... na pewno końca sierpnia, ale może w międzyczasie znowu zaciążę ;-) Pozdrawiam Was serdecznie papapapa

reklama